Magazin

Povodom medijske hajke na Mariju Š. – TOTALNI PREOKRET: Jelena Karleuša otkrila istinu o skandalu sa Dunjom Popović u Zvezdama Granda!

Napisao admin

Vijest da je Zvezda Granda Dunja Popović napustila popularno muzičko takmičenje, koje gledaoci u BiH gledaju putem OBN TV izazvala je ogromnu pažnju. Gotovo svi srpski mediji su prenijeli kako je Dunja napustila scenu nakon komentara Marije Šerifović. Navodno je Šerifovićeva njoj i njenoj koleginici rekla kako ne valjaju k***u. Ipak, izgleda kako je istina potpuno drugačija, a sve to je na Facebooku objelodanila Jelena Karleuša.


(Foto: arhiva)

U cjelosti prenosimo saopštenje Jelene Karleuše:  

– “Povodim medijske hajke na Mariju Šerifović:

Vidim da se digla nekakva šatro frka zbog komentarisanja nekih takmičara u “Zvezdama Granda“, od strane Marije Šerifović. 

Istina je sljedeća – nije Marija Šerifović nekoj takmičarki rekla “OVO K***U NE VALJA“, već JA! Moj komentar se nije odnosio na jednu već na dvije takmičarke koje su stajale ispred nas!

I stvarno – ONE K***U NISU VALJALE. 

To što se jedna od njih naljutila i napustila scenu, to je njen problem. Ako ćemo iskreno, otišla je ona kojoj smo najviše gledali kroz prste i koju smo iz kruga u krug puštali samo zbog ličnih simpatija, čime smo se možda ogriješili o neke kandidate koji su mnogo bolje pjevali od dotične ali su eto, bili manje atraktivni. Prema tome, SJAŠITE SA MARIJE ŠERIFOVIĆ, rečenica OVO K***U NE VALJA je moja, ne njena, i taj dio će biti izbačen iz emitovanja da se ovaj divni narod ne bi šokirao kad čuje riječ K***C, koju inače nikad nije čuo“, objavila je JK. 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara