Magazin

Lavine komentara – Kebin sin Igor provocira Severininog bivšeg? Pogledajte šta je uradio!

Napisao admin

Nakon što je Igor Kojić na Instagramu pokušao da se informiše oko dobijanja srpskog pasoša za Severininog sina Aleksandra, izazvao je lavinu komentara, a mnogi tvrde kako je isključivo želio da isprovocira bivšeg vjerenika njegove supruge, biznismena Milana Popovića, sa kojim inače nije u dobrim odnosima.


Popović je nedavno tužio Severininog supruga Igora, želeći da zaštiti privatnost svoga sina, čime se rat bivših nastavlja.

– Koji je regularan način dobijanja pasoša za maloljetno dijete u Srbiji? – napisao je Igor na Instagramu uz adekvatnu ilustrovanu fotografiju, čime je prouzrokovao priče kako namjerno provocira Severininog bivšeg Milana Popovića, sa kojim pjevačica ima sina Aleksandra.

Budući da se ovakve informacije mogu bez problema dobiti od nadležnih službi ili pronaći na internetu, pojedini Igorovi pratioci na Instagramu bili su u nevjerici i kritikovali ga što postavlja ta pitanja na društvenim mrežama…

Očigledno se Kojiću nije dopalo kada su ljudi napisali da je za ovaj proces potrebna saglasnost oba biološka roditelja, pa je nešto kasnije odgovorio tek na jedan komentar, direktno stavivši pratiocima do znanja kroz šta prolazi.

– Hvala puno svima na savjetima i iskustvima i ŽELIM da vjerujem da je jedino ovo tačna procedura. Al’ mi nešto ne ide. Postoje slučajevi o kojima bi trebalo da se čita u rubrici crne hronike – napisao je Igor na komentar jedne korisnice Instagrama, koja je navela da je potrebna “domovnica i rodni list, budući da je dijete rođeno u Hrvatskoj“.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara