Magazin

ŽELI DA JOJ SE MEZIMAC VIKTOR OSAMOSTALI – Lepa Brena kupuje sinu apartman od 100.000 eura

Napisao admin

Mama i tata su za mene bogovi! Nije mi problem da živim sam. Pokrećem biznis s ocem, kaže najmlađi Živojinović


Foto: arhiva

Lepa Brena i Boba Živojinović kupuju najmlađem sinu Viktoru stan u Beogradu. Vlasnica „Grand produkcije“ i bivši teniser će, kako Kurir saznaje, za ovu nekretninu iskeširati oko 100.000 evra.Oni uveliko razgledaju stanove za svog naslednika, a najviše im se dopao jedan na Novom Beogradu.

Nastavlja školovanje

– Brena voli da ulaže u posao i nekretnine, a njena deca imaju koliko im je potrebno. Boba i ona su sinovima obezbedili sigurnu budućnost, školovanje i automobile. Budući da je Viktor nedavno postao punoletan, došlo je vreme da se osamostali, pa mu roditelji već obezbeđuju krov nad glavom. Po svemu sudeći, najmlađi Živojinović će uskoro početi da živi sam. Brena i Boba su sinove od malih nogu vaspitavali da budu ozbiljni i odgovorni. Viktor uskoro završava srednju školu, planira studije, ali i privatni biznis s ocem – priča naš izvor i dodaje da Viktor već živi odvojeno u jednom delu njihove vile na Bežanijskoj kosi.

Tim povodom pozvali smo Viktora, koji je potvrdio naša saznanja.

Presrećan

– Pre svega moram da kažem da sam presrećan jer imam najbolje roditelje na svetu. Oni su za mene bogovi! Dok god su živi, oni će brinuti o meni, a ja ću ih poštovati. Braći i meni su pružili sve u životu. Što se tiče stana, svakako želim da se osamostalim kada počnem sam da zarađujem za život. Trenutno živim sam u jednom delu kuće svojih roditelja i uopšte mi nije problem da se osamostalim. Sve obaveze završavam sam i već sam se navikao na to. Međutim, kada finansijski budem dovoljno stabilan, doći će trenutak da se odvojim i počnem život tamo gde budem želeo. Trenutno završavam školu i planiram da započnem svoj biznis, pa ću da vidim šta ću i kako – rekao nam je Vikt

kurir.rs

Komentari

komentara