Magazin

POLICIJA U ŠOKU! – Novi svjedok otkrio TAJNE porodice Marjanović?

Napisao admin

Istraga ubistva Jelene Marjanović dobila je potpuno novi pravac nakon svjedočenja čovjeka koji se javio policiji i ispričao šokantne detalje o odnosima koji vladaju unutar porodice nesrećne pjevačice.


Čovjek, čije ime policija u ovoj fazi istrage čuva u strogoj tajnosti, sam je došao u stanicu i otkrio mračne tajne Marjanovića, koje bi mogle da budu ključ u pronalaženju ubice i motiva ubistva.

 

Ono što je Informer saznao od izvora iz istrage jeste da je sve što je novi svjedok ispričao u policiji čista istina. Naime, on je cijeli svoj iskaz ponovio na poligrafu i pokazalo se da nije slagao ni riječ.

 

– Inspektori koji rade na ovom slučaju počeli su već da gube nadu da će pronaći neki materijalni dokaz i tako doći do Jeleninog ubice, a onda se u policiji pojavio potpuno nepoznati čovjek i rekao: “Znam neke stvari o ubistvu Jelene Marjanović koje bi mogle da vam budu zanimljive“. Inspektori su ga pažljivo saslušali, a ono što im je ispričao potpuno ih je šokiralo. Tražili su da svoj iskaz ponovi i na poligrafu i ispostavilo se da je sve što je rekao čista istina. Njegovo svjedočenje je praktično dovelo do obrta u istrazi, a vjerovatno će otkriti ubicu i motiv ubistva – kaže sagovornik Informera i dodaje:

 

– Radi se o veoma delikatnim stvarima… Da budemo precizniji, riječ je o nekim emotivnim odnosima unutar porodice Marjanović koji su mogli da dovedu do tragičnog epiloga.

srbijadanas

Komentari

komentara