Magazin

Otkrivene tajne porodice Beckham: Ovakve ih niste zamišljali!

Napisao H. H.

Iako se o njima već duže vrijeme nije čulo puno toga, Beckhamovi su naravno i dalje u centru pažnje medija gdje god se pojavili.

Djeci čijem je rođenju svjedočila široka javnosti, djeca o kojoj smo čuli toliko toga smatrajući da njihovi roditelji zaista pretjeruju u ostvarenju njihovih dječjih, a posebno onih materijalnih želja, ipak – čini se da se ispod vela javnosti krije neka druga, životno važnija priča, piše “Index“…

Klinci više nisu toliki klinci, a čini se da Victoria i David nisu baš toliko “raskalašeni” roditelji koji će svojoj djeci dozvoljavati bilo šta. Doduše, malenoj Harper (5) još uvijek toliko toga ne mogu odoljeti, posebno tata David jer, kako kaže ” jednostavno joj je nemoguće odoljeti. A tako je slatka zabavan i kada zove tatu da se s njom igra s haljinama, lutkicama i čajankama, ali i kada, sekundu nakon, obuje tenisice i insistira na igranju – čega drugog nego – fudbala”!

Dječaci sad već odrastaju, te postaju samostalni.

“Brooklyn ima 18 godina, Romeo 14, Cruz 12, ali se jako trudimo da ih ne razmazimo. Nismo to činili ni prije. Svjesni smo životnih vrijednosti koje djeca moraju naučiti u mladim danima, i zato ih odgajamo tako da steknu radne navike, da spoznaju što je u životu važno, da se trude uvijek pomagati drugima i da znaju da se i sami trebaju svojski potruditi u ostvarenju svojih želja”, izjavila je Victoria te ispričala da njihov najstariji sin, Brooklyn, već dvije godine radi i to ne neki glamurozan posao – pere posuđe u lokalnom kafiću.

A osim što radi u kafiću, Brooklyn obožava fotografisati pa smo tako saznali i da mu maju ove godine izlazi njegova prva knjiga – “What I see” u kojoj će biti jako puno njegovih fotki i naravno crtica iz njegovog života.

“Iako smo jako dobro svjesno da smo planetarno popularni, pokušavamo djeci ipak pružiti sasvim običan život u kome će naša djeca prije svega biti – djeca”, rekao je David i naglasio da njihova djeca ustvari žive zaista normalnim životom.

A što su naučili od svoje djece, na to je pitanje odgovorila Victoria:

“Naučili smo kako se fudbal može igrati i u kući i naravno, naučili smo štošta o bezuslovnoj ljubavi.”

Komentari

komentara