Magazin

Tragedija – EKSKLUZIVNO SAZNANJE: Evo ko zna ko je ubio pjevačicu Granda!

Napisao admin

BEOGRAD – Kako Kurir saznaje najmanje jedan član familije zna ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović dok je trčala na nasipu u Borči. Najmanje jedan član familije zna ko je ubica, a u cijeloj priči vrlo značajna uloga pojedinih članova porodice koji definitivno nekog njima bliskog štite, saznajemo iz izvora bliskoj istrazi.


Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ekskluzivno za Kurir da će ubica pjevačice Jelene Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati.

“Ono što mogu da kažem je da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sati“, izjavio je Vučić u intervjuu za Kurir, odgovarajući na pitanje da li je upućen u istragu ubistva pjevačice.

Vladimir Marjanović, svekar brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, reagujući na izjavu premijera Srbije Aleksandra Vučića da će ubica biti uhapšen u roku od 48 sati, izjavio je da im je to jedina nada.

“Super ako je premijer najavio, to nam je jedina nada“, rekao je za Kurir svekar ubijene pjevačice.

Uloga Zorice Krsmanović, majke ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33), ključna je u istrazi ovog zločina i hapšenja ubice i njegovog pomagača, saznaje Kurir.

Naš sagovornik iz istrage kaže da ona ćuti vjerovatno iz straha, ali da je i njoj jasno šta se dogodilo.

– Majka ubijene Jelene nam je slaba tačka u istrazi. Ona neće da daje izjave, ali je shvatila o čemu je riječ. Njena priča sigurno bi nam pomogla u rješavanju njenog slučaja – kaže naš sagovornik.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara