Magazin

RASPLET BRUTALNOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ SVE BLIŽE – Pjevačicu je ubio neko iz kuće?

Napisao admin

Svi dosadašnji dokazi, izjave i poligrafski testovi ukazuju da je ubica Jelene Krsmanović Marjanović neko iz porodice Marjanović, piše Informer. Prema riječima izvora iz istrage koji je blizak listu Informer, policija je nakon danonoćnog analiziranja ovog slučaja napravila profil ubice i on odgovara isključivo nekome iz porodice Marjanović.


– Ne postoji nijedan dokaz koji bi ukazao na to da je Jelenu ubio neki slučajni manijak, opsesivni obožavalac, pa čak ni neko sa strane koga bi tek površno znala. Ništa ne ukazuje da je imala ljubavnika, kako su objavili neki mediji, ili bilo koga bliskog ko je imao motiv da je tako svirepo usmrti. Način na koji je izvršeno ubistvo, materijalni dokazi, a naročito izjave sa poligrafa nedvosmisleno pokazuju da se ubica krije u kući Marjanovića.

 

– Činjenica da su članovi ove porodice tokom ispitivanja dali mnogo lažnih i kontradiktornih izjava definitivno govori da nešto kriju u vezi sa ovim ubistvom. Možemo sa velikom vjerovatnoćom da tvrdimo da svi znaju ko je ubica i da ga čuvaju, što je možda i logično za članove jedne porodice – kaže izvor Informera, koji je blizak istrazi.

 

Inspektori koji rade na ovom slučaju tvrde da su do zaključka da ne postoji mogućnost da Marjanovići nisu umiješani u ovaj slučaj došli i zbog toga što bukvalno niko od njih nije prošao detektor laži.

 

– Poligraf možda nije dokaz na sudu, ali mnogo toga pokazuje. Jelenin suprug Zoran je dva puta pao na njemu, a nisu ga prošli ni svekar Vladimir i djever Zoran, koji su lagali o nekim ključnim detaljima. Svekrva Zorica nije htjela ni da čuje za detektor laži. To ne može da bude slučajno i nepogrešivo govori da Marjanovići kriju strašnu tajnu o ovom ubistvu – objašnjava sagovornik.

 

Konačno, bitan pokazatelj da je Jelena bila bliska sa ubicom jesu i materijalni dokazi pronađeni na mjestu ubistva, rekonstrukcija zločina, DNK analize i obdukcija tijela.

 

– Sve što smo otkrili analizirajući ove stvari svodi se na sljedeće: Jelena je dobro poznavala ubicu i bila je bliska s njim, jer mu je neposredno prije ubistva najvjerovatnije prišla da se pozdravi. Ubijena je sa 30 udaraca u glavu zbog ogromne mržnje, koju prema njoj može da osjeća samo neko ko je dobro zna, a ne neko ko je slučajno naišao. Ako isključimo njenu rođenu majku, niko joj nije bio bliži od članova porodice Marjanović – zaključuje sagovornik, piše Informer.

telegraf.rs

Komentari

komentara