Magazin

Tragedija – POLICIJA TRAŽI ČOVJEKA SA ŠTAPOM: Najnoviji detalji iz istrage ubistva Jelene Marjanović!

Napisao admin

– Baš u ponedeljak, prije nego sto će biti pušten iz pritvora, inspektori su Zorana dovodili ovdje ne bi li prepoznao tog čovjeka – rekao je jedan mještanin.


Mještani Crvenke, na čijem je nasipu trčala Jelena Marjanović koja je ubijena prošle subote, kažu da svakodnevno po nekoliko inspektora obilazi ovo nasilje i propituju da li su se prisjetili ili saznali nove detalje u vezi sa ovim zločinom, piše “Telegraf“.

Oni kažu i da na konto izjava Zorana Marjanovića, muža stradale pjevačice, inspektori traže čovjeka sa štapom kog je navodno on vidio kada je odveo Jelenu na trčanje.

– Baš u ponedeljak, prije nego što ce biti pušten iz pritvora, inspektori su Zorana dovodili ovde ne bi li prepoznao tog čovjeka. Sve koje je tada pogledao, a imali su štap, jer ovde više ljudi čuva stoku, rekao je da to nisu oni – priča jedan od mještana koji nije želio pred kamere iz straha od Rojkovih, među kojima je jedan osumnjičen.

Komšije kažu da Nebojšina majka stalno radi, a da su mu brat i otac, ako nisu u obližnjoj prodavnici, od jutra do mraka u Borči iako niko od njih dvojice nije zaposlen.

cure.ba

Komentari

komentara