Magazin

Popularna pjevačica – Svi su iznenađeni zbog odluke: Trudna Seka Aleksić hoće da OVO uradi, fanovi je mole da to ne čini!

Napisao admin

Folk zvijezda Ceca Ražnatović zbog obaveza u narednom periodu navodno neće biti u žiriju treće sezone muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde“, a na njeno mjesto će, kako “Kurir” navodi, doći trudna Seka Aleksić. Produkcija je navodno odmah poslije Cecine odluke, a na prijedlog Željka i Milice Mitrović, ponudila angažman Seki Aleksić, koja je bez puno razmišljanja prihvatila ponudu, budući da rado prati muzička takmičenja, za razliku od rijalitija.


Međutim, Seka je, poslije dobijene ponude, ubrzo saznala da je u drugom stanju, pa još uvijek nije izvijesno da li će promijeniti svoju odluku ili će ipak sjediti na Cecinom mjestu i ispunjavati obaveze.

– Kad je saznala da je u blagoslovenom stanju, Aleksićeva je pozvala Mitroviće i objasnila im da će možda morati da se u jednom trenutku povuče iz šoua. Budući da je dugo priželjkivala trudnoću, ne želi da je ugrozi na snimanjima. Međutim, ako se bude dobro osjećala, ostaće u sudijskoj stolici do porođaja – ispričao je izvor.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara