Magazin

NIJE MOGLA DA TRPI OVU TORTURU – Otkriveno zbog čega je djevojka ostavila Veljka!

Napisao admin

Vijest da su Maša i Veljko raskinuli bila je jedna od najčitanijih vijesti prošle nedjelje, budući da je riječ o mladom paru koji je, htio ne htio, stalno u centru pažnje zbog poznatih roditelja – Zvezdana Terzića i Cece Ražnatović. Kako Kurir Stars saznaje, razlog raskida je Veljkova ljubomora, koju Maša više nije mogla da trpi.


Iako je na dočeku Nove godine na Kopaoniku sve izgledalo idealno između Terzićeve i Ražnatovića, samo nekoliko dana kasnije Maša je obrisala sve njihove zajedničke fotografije sa svog Instagram profila. To je bio jasan znak da više nije s Veljkom. Njihovi roditelji nisu željeli da govore o ljubavnim problemima svoje djece, ali nam je zato jedna od Mašinih najboljih prijateljica otkrila istinu.

 

“Sve je to zbog Veljkove ljubomore. Bolesno je ljubomoran, a još više otkako se preselio u Banjaluku. Maša mu nikad nije davala povoda za sumnju, ali on je mnogo zaljubljen u nju i kada nisu zajedno, potpuno je opterećen time gdje je ona, s kim je, šta radi. Iako zna sve njene drugove, stalno joj prebacuje što se viđa s njima, što izlazi. Maša mnogo pati zbog toga. Više nije mogla da izdrži, pala je velika svađa i raskinuli su”, rekla je Mašina drugarica, koja dodaje da je Terzićeva u naletu bijesa obrisala zajedničke fotografije.

 

Ona takođe tvrdi da će se, iako je sada njena drugarica jako ljuta i povrijeđena, njih dvoje pomiriti i nastaviti tamo gdje su stali.

 

“Maša i Veljko ne mogu jedno bez drugog! To mi je ona sama rekla. Stalno se svađaju i mire, ali isto tako se i ludo vole. Proći će i ova svađa, zaboraviće sve i opet će se pomiriti”, kaže Mašina drugarica.

svet

Komentari

komentara