Magazin

OVAJ SNIMAK VRAĆA VJERU – Nepoznati mladić beskućniku koji se tresao od hladnoće učinio OVO!

Napisao admin

Snimka dirljive scene iz podzemne željeznice osvanula je proteklog vikenda na Facebook grupi `New Yorkers`. Naime, Lazaro Nolasco (21) svjedočio je trenutku kada je jedan putnik pomogao beskućniku dok su temperature vani pale na minus sedam.


Mobitelom je snimio muškarca bez majice kako sjedi sam u vlaku za Brooklyn, vidljivo se trese od hladnoće, a drugi putnik mu prilazi i daje mu majicu koju je nosio. Dobra duša poznat samo kao Jay skinuo je svoju majicu i ostao samo u potkošulji, a onda je pomogao muškarcu da se obuče. Potom je otišao do svog mjesta pa se vratio s kapom u rukama koju mu je stavio na glavu.

 

– U vozu smo bili samo mi – kazao je Nolasco za NY Daily News.

 

– Čovjek nije imao majicu i njegovo tijelo izgledalo je bolesno. Nolasco je kazao kako je Jay pitao stranca želi li ići u bolnicu, na što je on potvrdno odgovorio. Mladić je dodao kako ne zna što se dogodilo s dvojicom muškaraca nakon što je izašao iz voza. N

 

jegov video pregledan je više od 14 miliona puta otkako ga je stavio na Facebook. Neki od komentara ispod pomenutog videa su bili:

 

– Poštovanje od sveg srca, Bog će ti dati sve dobro u životu.

– Uljepšao si mi dan. Mnogo sam sretan kada vidim ovakve stvari.

– Svaka čast ovom mladiću. Ovo vraća vjeru u ljude   

avaz

Komentari

komentara