Magazin

Popularna pjevačica – Lepu Brenu ne zabrinjavaju starlete…

Napisao admin

Pored još jedne uspješne poslovne godine, Lepoj Breni je radost u 2015. godini priredio i sin Stefan, koji je diplomirao na koledžu u Americi.


– Materijalne stvari mi ne predstavljaju radost jer i u toku godine kupujemo dosta toga jedni drugima. Ničega nisam željna. Ali, ako Boba poželi da me iznenadi, neću se buniti! On zna šta ja volim – sa osmjehom kaže Brena za jedan srbijanski dnevni list i naglašava šta je zacrtala za 2016.

– Planiram da objavim dvije nove pjesme i spotove. Ne moram nigdje da žurim, imponuje mi tempo koji sam sebi poslije toliko godina rada omogućila. U 2016. ulazim s beogradskom publikom i što je najvažnije – s pjesmom!

Breninim sinovima Stefanu i Viktoru stalno se nabacuju starlete, ali pjevačicu to ne plaši.

– Nisam razmišljala o tome. Naši sinovi su vaspitani i odrasli ljudi, tako da se ne plašim da će umijeti da odaberu pravu. A dok prava ne stigne, bilo bi krajnje nekorektno da komentarišem bilo šta na tu temu. Mladost je ipak samo jedna! – sigurna je pjevačica u izbor svojih nasljednika.

Iako je svake godine poslije praznika odlazila na Tajland, Brena nije sigurna da će ona i Boba opet posjetiti tu destinaciju.

senzacija.ba

Komentari

komentara