Magazin

Posjeta ljekaru – PJEVAČICA VIKI MILJKOVIĆ PALA U DEPRESIJU: Danima plače jer ne može svom suprugu da…

Napisao admin

Viki Miljković posljednjih mjeseci provela je u suzama jer je shvatila da ne može da zatrudni po drugi put iako je s njim zdravstvenim stanjem sve u redu. Prvo što su im ljekari rekli jeste da je moguće da Viki u glavi ima neku psihičku blokadu i da je vrlo moguće da zbog toga još nije zatrudnila.


Ona i njen suprug riješili su da dobiju drugo dijete, međutim kada su shvatili da se to ne dešava, morali su oboje da posjete ljekare. Međutim, poslije silnih analiza pokazalo se da je i s njom i s njenim mužem sve u redu i da su potpuno zdravi, ali da iz nekih razloga još nije ostala u blaženom stanju.

Prvo što su im ljekari rekli jeste da je moguće da Viki u glavi ima neku psihičku blokadu i da je vrlo moguće da zbog toga još nije zatrudnila, kao i da mora da razgovara s nekim psihijatrima na tu temu što je ona prihvatila.

Viki sada vrijedno radi na tome, a opet je sebe ubijedila i da ako ne bude bebe da ne može nastaviti sa plačem kako se ne bi “ubijala” psihički s obzirom na to ima sina za kojeg treba živjeti i pomagati mu kroz život. – prenose srpski mediji.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara