Magazin

Tamara Đurić – Semiru nisam oprostila udarac

Napisao admin

Tamara Đurić spremna je da se vrati na imanje ako to publika odluči. Klaberka je shvatila gde je pogrešila, ali, kako kaže, Semiru nije oprostila što ju je udario….


“Ako publika odluči, ja ću se vratiti na Farmu. Moram napomenuti da se ja ne svađam sa bogom, nego s ljudima. Tako je bilo sve vreme mog boravka u rijalitiju i ponašanje u tom smislu neću promeniti”, kaže Tamara i dodaje:… 

– I Semir i ja smo u afektu izrekli nešto što u stvari ne mislimo. Mi nikada nećemo moći da budemo prijatelji, ali smo shvatili da ne treba da se mrzimo. Ako se nekada sretnemo, najnormalnije ćemo se pozdraviti, ipak smo toliko dana živeli pod istim krovom. Kada se strasti stišaju, drugačije se razmišlja, pa smo tako i mi nakon nekoliko dana shvatili gde smo pogrešili. Meni nije bilo teško da poseno spremim hranu za njega kada kuvam, a njemu je bilo teško da ispoštuje jednu srpsku pesmu i mene je to strašno povredilo i pogodilo i nisam mu oprostila – objašnjava Đurićeva, koja tvrdi da nedostaje samo Aleksandru Živanoviću i dodaje da jedva čeka da ga vidi….

svet.rs

Komentari

komentara