Magazin

DRAMA NA VMA: Tamara Đurić bila klinički mrtva!

Napisao H. H.

Strani stručnjaci napominju da su joj doktori sa VMA spasili život, i da toga dana nije došla u bolnicu, Tamara sigurno ne bi preživjela, a kako navode nova operacija bi je ubila.

Drama Tamare Đurić se nastavlja.

 

Na VMA su stigli stručnjaci iz Brazila i Amerike, koji su je pregledali i koji kažu da bi nova operacija bila preveliki rizik za bivšu učesnicu “Farme”. Strani eksperti takođe ističu da su ljekari sa VMA spasili Tamari život.

 

Da podsjetimo, Tamari se zdravstveno stanje drastično pogoršalo nakon što joj je na jednoj privatnoj klinici ugrađen akva-filer u zadnjicu. Đurićeva je u posljednjem trenutku došla na VMA.

 

– Kada su stručnjaci iz Brazila i Amerike vidjeli kakvi su bili Tamarini rezultati prilikom prijema na VMA, rekli su: “Pa, ona je bila klinički mrtva!”. Oni napominju da su joj doktori sa VMA spasili život, i da toga dana nije došla u bolnicu, sigurno ne bi preživjela – ispričao je za Telegraf izvor blizak Tamari i dodao da nova operacija sada ne dolazi u obzir.

 

– Tamaru sada ne smiju ponovo da operišu, i strani stručnjaci smatraju da bi rizik bio preveliki, kao i da ne znaju da li bi ona preživjela ovaj zahvat. U naredne dvije nedjelje će strani ljekari ponovo procijeniti njeno zdravstveno stanje, ali su Tamari već rekli da ona mora da promijeni svoj način života, i preporučili joj planinu i šetnje. Naravno, ona mora da nastavi sa antibioticima, a što prije mora da počne sa masažama koje će raditi ljudi sa VMA – dodao je on, rekavši da su ove vijesti veoma teško pale Tamari.

 

– Hirurg iz privatne klinike joj je ubrizgao dva materijala koji nikako ne smiju da se miješaju, i to je napravilo haos u Tamarinom organizmu. Stručnjaci su joj rekli da je imala veliku sreću što se to nije odrazilo na njen fizički izgled, nego samo na organizam iznutra. Takođe su joj objasnili da trenutno ne postoji bolje mjesto za oporavak od VMA, jer tu su vrhunski ljekari, ali Tamara je van sebe i razmišlja o tome da traži otpusnu listu jer više ne može da leži – zaključio je sagovornik.

Komentari

komentara