Magazin

POZNATA BOSANSKA PJEVAČICA IZGUBILA BEBU – Želim svima da kažem da je moj život sada….

Napisao admin

Pjevačica Amira Mujačić Franjić, poznatija kao Mia Ar, koju ste mogli gledati najprije u rijalitiju OBN televizije “Big mama House”, a onda u muzičkom takmičenju ZMBT prije godinu i nešto odlučila se povući sa estrade.


Nije je bilo nigdje, a nakon takmičenja radila je veoma mnogo. Mnogi su nagađali da se povukla iz javnog života zbog udaje sa svog izabranika Vedrana, no priča je skroz drugačija. Mia Ar odlučila je progovoriti o svojim porodičnim problemima, ali isto tako ljubitelje muzike obradovati novim singlom koji možete pogledati ispod ovog teksta, piše “Doznajemo“.

“Moj život je brodolom, ali nakon svake oluje dođe sunce. Mislila sam da nakon što sam se udala za ljubav svog života, mog voljenog Vedrana, da će sve biti dobro i da su problemi nestali. Međutim, mnogo stvari me satjeralo uz zid i ja sam morala da napravim muzičku pauzu i svoju karijeru zaustavim. Ne, nisam imala bračnih problema, naprotiv, moj muž je moja snaga i uz njegovu podršku sam uspjela da preživim porodične probleme i gubitak trudnoće.

Mislila sam da ću umrijeti od tuge. Dugo sam se lomila sa sobom i pokušavala da se pokrenem, da svoje misli zaokupim nečim drugim. Došlo je vrijeme da krenem dalje i da radim ono što me ispunjava, a to je da se vratim na muzičku scenu i ponovo zapjevam. Nekako se nadam da ću uz muziku zaboraviti sve loše stvari i krenuti naprijed. Nastavljam dalje sa pjesmom `Rezervisano`, čiji pojedini stihovi pričaju moj život”, izjavila je Mia Ar.

Uglavnom, Mia Ar vraća se u velikom stilu na bh. muzičku scenu. Pjesma je snimljena u profesionalnom muzičkom studiju “Tempo”, a pjesma “Rezervisano” mogla bi obillježiti ovu estradnu godinu, piše “Doznajemo“.

cure.ba

Komentari

komentara