Magazin

KARLEUŠA ODBRUSILA “LAŽNOJ“ HANI – Nikada ne mogu biti Ceca, sram te bilo budalo zaboravna!

Napisao admin

Pravu buru na društvenim mrežama izazvao je status Jelene Karleuše o Generalnoj konferenciji UNESCO-a održanoj prije dva dana što je rezultiralo svađom srbijanske pjevačice Jelene Karleuše i novinarke Hane Hadžiavdagić. Upravo to su jučer prenijeli pojedini portali, međutim Hana se naknadno putem Facebook profila oglasila i navela kako ona nema Twitter profil.


“Generalna konferencija UNESCO-a odbila je danas zahtev Albanije da Kosovo bude primljeno u članstvo te organizacije. Bravo za srpsku diplomatiju“, napisala je na svom Facebook profilu Karleuša.

 

Status je izazvao raspravu na Twitteru među njenim fanovima iz Bosne i Hercegovine, a neko ko koristi Twitter profil pod imenom Hana Hadžiavdagić je u jednom od tweetova Karleušu uporedio sa Cecom Ražnatović. 

 

“Novo ime Jelene Karleuše Tošić je Svetlana Veličković Ražnatović Ceca. #zamjenauloga“, stoji u statusu Twitter naloga pod imenom Hana Hadžiavdagić, nakon čega je JK blokirala ovaj profil, da bi se potom sa istog pojavio sljedeći status:

 

“Blokirala me je Karleuša. Šta sad trebam? Da se ubijem što sam istinu napisala, jer želi da preuzme uloge Cece i bude srpska majka“.

 

Pop zvijezda nije ostala dužna Hani, odnosno osobi koja se krije iza ovog profila budući da se novinarka kasnije oglasila i rekla kako nema Twitter, pa je JK odbrusila: 

 

“Ja nikada ne mogu biti Ceca jer se ona kao ja nikada nije borila za prava tvog naroda. Sram te bilo budalo zaboravna“, poručila je Karleuša.

 

Kako su Hana i Jelena bile saradnice i prijateljice, te su jedna o drugoj do sada imale samo riječi hvale postavlja se pitanje da li će tako biti i dalje. Hana je očigledno bila iznervirana jer se našla u cijeloj priči, pa je demantovala da ima Twiiter:

 

– “Čisto informativno nemam je*eni twiter niti sam ga ikada imala. Prestanite me peglati s retardiranim porukama, a wannabe novinari neka se počnu baviti pravim novinarstvom ili neka čitaju moje textove, možda šta pametno nauče…za promjenu.“, napisala je Hana, a JK do sada nije reagovala na navode kako je iza Twitter profila Hana Hadžiavdagić ustvari druga osoba.

 

Ekskluziva.ba

ekskluziva

Komentari

komentara