Magazin

Zatečena! – Evo šta Ceca zaista misli o Anastasijinom dečku i njenoj udaji!

Napisao admin

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je zadovoljna na kćerkin emotivni izbor i da je Konstadin Terzić divan momak. Naime, Anastasija i Konstadin su godinu i po dana u vezi i, iako se pisalo da je njihova veza zapala u krizu, Cecina nasljednica kaže da je bila zatečena kada je pročitala vijest o tome.


“Bila sam zatečena kada sam se jednog jutra probudila i i pročitala kako ja i Kostadin nismo više zajedno. To je, naravno, daleko od istine. Mi smo već godinu i po dana zajedno i nikada nam nije bilo ljepše. Ne razmišljamo o sadašnjosti i bližoj budućnosti. Puštamo da sve ide svojim tokom“, rekla je Anastasija.

 

“Kostadin je divan momak, mnogo mi je drago da su zajedno i da je moja kćerka ušla u vezu čija je senzibilitet potpuno kao njen. Oni se razumiju i mnogo se vole. Ja njega obožavam, on obožava moju Anastasiju, tako da to sve ide lančano i ljubav lijepo cirkuliše“, rekla je Svetlana Ceca Ražnatović za Hello.

 

Kada je upitana da prokomentariše Anastasijinu udaju Ceca je rekla kako još smatra da je prerano za tako nešto, kao i da ne podržava to što se danas mladi vrlo rano uzimaju, te još brže rastavljaju. Ipak je riječ o ozbiljnoj zajednici i o takvom nečemu treba dobro razmisliti i biti siguran u to, smatra pjevačica.

kurir

Komentari

komentara