Magazin

NEDA UKRADEN OTVORILA DUŠU – ‘Ne daj bože da se nađem u situaciji u kojoj je bila Usnija i s takvom kratkom kosom pred kraj života…’

Napisao admin

NEDA UKRADEN OTVORILA DUŠU


Ukraden za novi Stori otkriva šta ju je podstaklo da na Twitteru objavi sliku na kojoj je s koleginicom na samrti, kao i da je teško podnijela kritike i osude zbog tog nepromišljenog gesta, piše “Story“.

Pjevačica Neda Ukraden šokirala je javnost fotografijom na kojoj nasmijana pozira pored kreveta Usnije Redžepove, koja je u tom trenutku bila na samrti.

Nakon brojnih negativnih komentara Neda je odlučila da za novi broj magazina Story otkrije zbog čega je sve to uradila, kao i da li se pokajala poslije svega.

– Kad sam pogledala tu fotografiju u novinama, zaista je djelovala zastrašujuće i istina je da ostavlja mogućnost za različite komentare. Meni nije problem da se javno izvinim, mada znam da to sada ne vrijedi. Ubrzo poslije objavljivanja na Twitteru postala sam svjesna da sam pogrešila. Međutim, bila sam šokirana netrpeljivošću u komentarima.

Količina te negativne energije koja se šalje kroz mržnju nešto je najmalignije što postoji. Kad sam vidjela prve komentare, da sam mogla sebi da opalim šamar, to bih uradila. Svrsishodan komentar bio bi da nije u redu objavljivati sliku bolesne žene, i s tim se slažem. Ne daj bože da se nađem u situaciji u kojoj je bila Usnija i s takvom kratkom kosom pred kraj života, ni ja ne bih voljela da neko objavi takvu moju fotografiju – rekla je Neda i objasnila zbog čega je spornu fotografiju postavila na Twitter.

– Krenula sam na put kad me pozvala jedna novinarka i saopštila mi da je Usnija preminula. Stegnula sam volan i rekla: „Ne!“. Iz te zatečenosti poželjela sam i javno da se oprostim od nje, porukom na Twitteru. Imala sam jedino tu sliku u telefonu, ali nisam razmišljala kako nas dvije izgledamo na njoj. Tu fotografiju sam kasnije obrisala s Twittera, ali ću je u svom mobilnom čuvati dok sam živa – ispričala je Neda.

Ispovijest Nede Ukraden možete pročitati u novom broju Storyja, koji je od juče u prodaji.

cure.ba

Komentari

komentara