Magazin

Poznati u svađi – Iako su bili dugogodišnji saradnici i kućni prijatelji, kada su se sreli Zorica Brunclik i Saša Popović…

Napisao admin

Zorica Brunclik je još pred kraj prošle sezone „Zvezda Granda” napustila žiri.


Nije više mogla trpiti politiku rada Saše Popovića, načina na koji se kvalifikuju takmičari… Okrenula je leđa Popoviću i Lepoj Breni i poslije toga se nikada nije ni vidjela s njima.

 

Sve do prije nekoliko kada na fešti koju je organizirao Aca Lukas povodom proslave 18. Rođendana svoje kćerke. Istina, ni tada Zorica u oči nije pogledala ni Sašu ni Brenu. Priča se da je na feštu stigla prije njih te da je sa suprugom Kemišem sjela za sto koji se nalazio na kraj sale u kojoj se slavilo punoljetstvo.

 

Kada su Saši i Breni rekli da je na rođendanu i Zorica i pokazali im za kojim stolom sjedi, te da je mogu pozdraviti ako žele, oni su se, navodno, samo nasmijali. Iako su mnogi očekivali da će nakon svega ona doći do njihovog stola, Zorica je, kako se priča, sve vrijeme bila okrenuta na drugu stranu kako se ni pogledom ne bi srela sa Sašom i Brenom.

 

Ranije je i Brena govorila kako se iznenadila Zoricinom reakcijom nakon što je napustila žiri, ali i Suzana, supruga Saše Popovića. Ona je čak, kako se pričalo, rekla kako joj u kući više ne trebaju ni ona ni njen suprug koji su do jučer bili kućni prijatelji Popovića.

cure.ba

Komentari

komentara