Magazin

Nabavite maramice, biće vam neophodne – Ono što su otac i očuh uradili na vjenčanju svoje kćerke dirnulo je mnoge

Napisao admin

Kad ju je jedan zaljubljeni par pozvao da fotografiše njihovo vjenčanje, fotograf Dilija Blekburn nije mogla ni da zamisli kakve će prizore snimiti i da će najveće zvijezde vjenčanja postati otac i očuh mlade.


Bez brige, nisu se potukli. Štaviše, uradili su nešto što je dirnnulo stotine hiljada ljudi širom svijeta.

Fotografije sa vjenčanja Britani Pek podijelilo je preko pola miliona ljudi, a lajkovalo ih je zasad već milion i dvjesta hiljada. Dilija Blekburn je na svom Fejsbuk profilu objasnila i šta se to tačno dogodilo, piše Telegraf.

– Nabavite maramice, biće vam neophodne da dok budete gledali ove slike. Otac mlade, Tod Bakman, doveo svoju kćerku do tačke sa koje je trebalo da krenu ka oltaru. Odjednom, on je zastao, prekinuo ozbiljnu ceremoniju i dok su zvanice bili u potpunom šoku, otišao je do očuha svoje kćerke. Ispružio je ruku i svoju šaku stavio u šaku sadašnjeg muža svoje bivše žene. Poveo ga je do Britani i zajedno su je odveli pred sveštenika i mladoženju – objasnila je Dilija.

– Niko od zvanica nije mogao da zaustavi suze, pa čak ni ja. Porodice će nam biti onakve kakvima ih stvorimo. Podredite se svojoj djeci, a ne svom egu. Čestitam Todu što je svojoj kćerki pokazao što je to prava ljubav – zaključila je ona.

cure.ba

Komentari

komentara