Magazin

Otvoreno – Haris Berković nakon uručenja ključeva: Radu Manojlović ću …

Napisao admin

Pobjednik ove sezone takmičenja “Zvezde Granda” Haris Berković dobio je stan u Beogradu, u naselju Vidikovac, a ponosnom vlasniku nove nekretnine su uručeni ključevi. Haris je oduševljen svojim novim domom, a pjevačica koju će ugostiti u stanu je Rada Manojlović.


– Stan je i ljepši nego što sam zamišljao, ništa ne bih mijenjao. Divan je osjećaj, još uvijek nisam svjestan da je ovo sve moje. Pošto mi je Rada donijela sreću, nju ću rado ugostiti, a naravno, kolegama sam obećao žurku za useljenje – rekao je vidno uzbuđen Haris, a potom je rekao da će ubuduće biti često u Beogradu.

 

– Ne znam baš da li ću se preseliti, zavisi od obaveza, kojih imam mnogo u posljednje vrijeme, ali sigurno ću često biti ovdje. Lijepo je imati nešto svoje – rekao je Haris, a kako mu je Vesna Milanović, koja mu je uručila ključeve, rekla da zamisli želju prije nego što zakorači prvi put u stan, zanimalo nas je šta je Haris zamislio.

 

– Ne smijem da odam, neće se onda ispuniti – rekao je kroz osmijeh Berković i dodao:

 

– Pošto mi je Vesna poželjela da za dvije godine ovaj stan poklonim roditeljima, a da ja kupim sebi veći, ka tome ću težiti. Sada sam zaista presrećan, prija mi popularnost i pažnja, kao i obožavateljke, kojih je sve više. Trudiću se da opravdam dobijeno povjerenje – zaključio je mlađani pjevač.

alo

Komentari

komentara