Magazin

Vanbračna supruga traži DNK – Miroslave, nećeš uspjeti da pobjegneš!

Napisao admin

Mirjana Antonović, koja sa proslavljenim srbijanskim pjevačem Miroslavom Ilićem ima vanbračnog sina Devina, odlučila je da mu poruči da pored sebe ima lošeg savjetnika, suprugu Gordanu Ilić, koja ga odgovara od ideje da uradi DNK test i time dokaže da je on zapravo otac Devinu.


Naime, Mirijana, koja trenutno sa sinom živi u New Yorku, odlučila je da ispriča kako neće dopustiti da slavuj iz Mrčajevaca izbjegne analize i time narodu pokaže da je Devin zaista njegov sin.

“To što Miroslav pokušava da pobjegne od DNK je suviše smiješno. Mi ne planiramo da dolazimo u toku ljeta u Srbiju, jer smo taj put odložili do kraja godine. Gdje god da pobjegne, ne može da se sakrije, jer se uvijek možemo negdje sresti u Beogradu. On ima dosta lošeg savjetnika, zato se nalazimo u ovakvoj situaciji. Može da se krije gdje god želi, ali ne može da pobjegne sam od sebe, a mislim ni od poštenog naroda, koji takvo njegovo ponašanje i te kako osuđuje“, rekla je Antonovićeva i tom prilikom istakla da je sve vrijeme mislila da će pjevač doći sebi i makar se upoznati sa sinom, piše “Svet“.

“Iskrena da budem, do sada sam sve mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanja za njegove postupke, međutim, više neću jer me povrijedio kada je rekao da ne želi da upozna svog sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali Gordana je zaprijetila Miroslavu i onda on nije došao”, objašnjava za “Alo!” Mirijana, koja dodaje da smatra da je Devinu potreban Miroslav kao otac.

Ona takođe ističe da ima toliko dokaza da je njena i Miroslavljeva veza bila puna ljubavi, te i da je vodio u Mrčajevce, gdje se nisu krili.

“Mi smo javno živjeli zajedno. Čak me vodio u Mrčajevce. Kao što sam vam prethodno rekla, nisam željela bilo šta silom da mu tražim. Nikakve pare. Ako Miroslav sam nije osjećao moralnu obavezu, ja nisam željela da ga forsiram. Moram priznati da me je malo pogodilo kad sam pročitala da je Miroslav kupio zetu sat od 15.000 dolara i time se ponosio i hvalio u novinama, a sa druge strane, rođenom djetetu u životu jabuku nije kupio“, kaže ona.

Mirijana kaže i da je Gordana govorila da je njen sin otpadak i da je preko zajedničkih prijatelja slala prijeteća pisama.

“Prijetila je mom prijatelju Banetu da će ga uništititi sa njenim vezama ako otvori usta. Da je Devin otpadak. Da ja mislim da me Miroslav volio, a da sam mu služila samo za izpražnjavanje. Pisala je stvari na koje bi normalna osoba povratila, a te riječi ja ne mogu ni da ponovim“, ističe Antonovićeva.

cure.ba

Komentari

komentara