Magazin

ŠOK ZA MACU DISKRECIJU – Objavljeno da je starletin polubrat…

Napisao admin

Enesa Hodžić, majka tuzlanske starlete Senade Nurkić poznatije kao Maca, razočarana je zbog toga što je njena kćerka osvojila četvrto mjesto u rijelitiju “Parovi“. U finalu za apsolutnog pobjednika proglašen je Nenad Marinković Gastoz, drugo mjesto je pripalo Jeleni Golubović, a treće Iliji Grahovacu, poznatijem kao Zmaj od Šipova.


Macina majka smatra da je njenoj kćerki trebalo pripasti treće ili drugo mjesto. I ona, kao i njeni najbliži, prijatelji… mišljenja su da je Senada prevarena, da je trebala dobiti bolju nagradu jer je zahvaljujući baš njoj, nastavlja njena majka, itekako porasla gledanost rijalitija.

 

– Hepi televiziji se zahvaljujući mojoj Maci itekako povećala gledanost. Sramota je što su joj dali četvrto mjesto. Treće je nekako bilo najrealnije, a ne da ga dobije ona Zmaj od Šipova. Nemam ništa protiv tog čovjeka, ali je moja Senada dala veći doprinos “Parovima“ nego on. Zaista sam razočarana. Zvalo me je dosta moje rodbine i prijatelja i svi su mišljenja da je Maca trebala dobiti bolju nagradu – ogorčena je naša sagovornica.

 

Do zaključivanja ovog teksta ona se nije čula sa kćerkom. Samo joj je poslala poruku i napisala kako još neće doći u Tuzlu.

 

– Ima dosta obaveza oko snimanja pa zbog toga će nešto duže ostati u Beogradu – priča njena majka.

 

Maca je kao jednu od nagrada dobila 10.000 eura. Njena majka bi bila najsretnija kada bi taj novac uložila za kupovinu neke garsonjere.

 

– Kamo sreće da novac uloži u nešto pametno, a ne u taj CD. Ona je ko blesava navalila da snimi album. Dat će pare za to i na kraju ništa. Pa ne pjeva ona toliko dobro da može s jednim CD-om napraviti karijeru. Ne znam ko joj je napunio glavu takvim pričama da može uspjeti kao pjevačica. Ali neka radi šta hoće. To je njen novac, ona ga je zaradila – nastavlja naša sagovornica.

 

Senadina majka živi u kući sa svojim pastorkom. Nakon smrti njenog supruga ona je ostala na gornjem spratu kuće, dok je u prizemlju njegov sin. Svoju kćerku će, nastavlja ona, dočekati jna svom spratu kuće, iako se njen pastorak kao ni njegovi najbliži nikako ne vesele što bi ona mogla tu doći.

 

– Oni su jako ljuti na nju i nikako je ne žele u kući. Ali šta me briga. Ona će doći kod mene, u moj dio kuće i s tim nemaju ništa – tvrdi Enesa.

 

Otkriva da je njen pastorak ogorčen na Macu jer je u “Parovima“ navodno pričala kako ju je u ranoj mladosti htio silovati očuh!

 

– Došla mi je snaha i rekla kako će oni tužiti Macu dok izađe iz “Parova“ zbog tih laži. Rekla sam joj da ona to nije izjavila, ali ona tvrdi kako ju je čula svojim ušima kada je na televiziji pričala o tome. Šta ja tu mogu. Ako postoji snimak na Hepi televiziji i ako je ona to zaista izjavila, neka s njom to rješavaju. A, ona sigurno zna neke stvari o kojima nije željela prije pričati. Ja sam u to neupućena i ne znam šta joj je trebalo da to izjavljuje, ako je zapravo i rekla – pita se njena majka.

 

Kada smo je pitali u kojem tuzlanskom naselju se nalazi kuća u kojoj živi nije željela otkrivati jer joj je – zabranjeno!

 

– Oni su mi rekli (pastorak i njegova porodica op.a.) da ne smijem otkrivati koje je naša kuća jer će, ukoliko dođu novinari, tužiti i mene i one koji budu bilo šta slikali – priča Hodžić.

 

Enesa dodaje kako bez obzira na sve što se dešavalo tokom emitiranja “Parova“, jedva čeka da zagrli svoju kćerku.

 

– Bilo je nekih stvari koje sam joj zamjerila i koje mi ni sada nisu jasne zašto ih je radila. Nekada je bila previše vulgarna, prosta ali ja znam da je ona to radila kako bi se što više pričalo o njoj. Na takav način je privlačila pažnju ne bi li osvojila što bolje mjesto. Ali eto šta su joj uradili – razočarana je macina majka.

expressmag

Komentari

komentara