Magazin

IZBACITE NASILNIKA! NASILNIK BORA ŠČEPAO MACU ZA VRAT: Diskrecija u suzama, on zaprijetio da će je NABOSTI PESNICOM U GLAVU!

Napisao A. K.

Zadatak koji su danas dobili zadrugari, a koji je trebalo da ih ujedini i čini zauzatim kako svoje vrijeme ne bi koristili za svađe i nepotrebne rasprave, imao je suprotan efekat i doveo upravo do žestokih okršaja. Kako je u okviru zadatka trebalo da isjeckaju luk i šargarepu, a radnike za ovu akciju odabrao je Bane Čolak, koji je vođa kako ove tako i naredne nedjelje, jer povodom Nove godine niko neće biti izbačen ove nedjelje, zadrugari su počeli s poslom.

Prvi problemi nastali su već poslije samo nekoliko minuta od početka zadatka. Naime, Maca Diskrecija i Dragica Janjičić, umjesto u kuhinji, zadatak su vršili u drugim dijelovima dnevne sobe. Diskrecija je sjela pored šanka, a Dragica je sjela za sto.

 

To je primijetila Saška Karan, koja takođe obavlja novi zadatak. Pjevačica je odmah digla sve cimere na noge jer je Diskrecija sjeckala povrće na podu, a Maca i Dragica branile su se riječima kako ne mogu da stoje. Nakon svađe sa Saškom došlo je do svađe između Mace i Bore, svježe vjerenog para. Diskrecija je zamjerila svom dragom što je umjesto na njenu, stao na stranu Saške Karan.

 

– Marš bre g*vno jedno! Imam pravo da sjedim dole! Braniš nju! Kada su gulile krompir, to se radilo sjedeći. Svaki posao se radi sjedeći, gdje piše da mora da se stoji?! Za sva vremena smo završili, ajde brani Sašku Karan, kao da si sa njom. Mrš bre, brani druge! – rekla je Maca Bori.

Boru su ovu riječi toliko iznervirale, da je u naletu bijesa uradio i nešto što nije planirao, prvo je uhvatio Macu za vrat, a zatim počeo da je gađa predmetima.
– Nemoj da se dereš na mene, još jednom! Juče sam te upozorio! Još jednu riječ nemoj da si mi rekla! Još jednu riječ, da mi kažeš, ima da te nabodem pesnicom u glavu i izađem napolje! Nemoj da me nerviraš – vikao je Bora na svoju vjerenicu.
Nakon ove svađe Bora je o cijeloj situaciji razgovarao sa svojim kumom Mikijem Đuričićem, koji se odmah raspitivao koliko bi novca mogao da zaradi ako bi ukućanima prodao vjerenički prsten koji je na Macionoj ruci.
(Pink.rs)

Komentari

komentara