Magazin

Proveo je cijeli dan u štiklama kako bi dokazao da žene previše kukaju – Rezultat: MOLIO DA MU PREKRATE MUKE!!!

Napisao admin

Brandon Cohen iz Los Angelesa bio je ubijeđen da žene previše kukaju zbog štikli i da ta obuća uopšte nije toliko neudobna.


Zato je odlučio da provede jedan običan radni dan noseći sandale sa visokom, tankom potpeticom – a sve je zabilježeno video kamerom, piše Fokus.
brandon1111Želio je da pokaže kako mu štikle uopšte ne smetaju, a jedva je izdržao 12 sati na nogama prije nego što je priznao da se štikle ne zovu džabe “đavolja obuća”.

– O Bože. Već sam u velikim bolovima. Ovo nije normalno – prokomentarisao je Brandon nekoliko minuta nakon što je udobne patike zamijenio štiklama.

Već poslije desetak minuta mu je bilo jasno da žene nisu “šonje”, već da je ovo zaista ubitačno neudobna obuća. Posebno je zanimljiv njegov pokušaj vožnje u štiklama – radnja koju žene svakodnevno obavljaju, ali njemu nije baš najbolje išla.
brandon2222Međutim, pored toga što je naučio da su žene fizički mnogo jače nego što im se pripisuje, shvatio je još jednu stvar.

– Osjećam se kao da me kolege ne poštuju mnogo. Mislim da je užasno što moram da biram između toga da me neko poštuje, i toga da li ću da izgledam dobro. Baš je bezveze. Zaista je teško biti žensko – kaže on u kameru.

Već oko dva sata popodne, šetajući po tržnom centru, shvata da ne može da izdrži.

– Želim smrt. Molim vas, samo me pustite da umrem. Bukvalno ne mogu više da izdržim, noge mi se tresu.

Iako je planirao da dan završi u nekom klubu, već u 19 sati skida štikle i odlazi kući bos.

– Jednostavno me previše boli. Popiću lijekove i idem da spavam – zaključuje on.

cure.ba

Komentari

komentara