Magazin

NAPOKON SE OGLASILA – Evo šta kaže Zorica Brunclik o tome što joj se ismijavaju Saša Popović i Aca Lukas!

Napisao admin

Zoricu Brunclik povrijedilo je to što se na njen račun i dalje neprimjereno šale kolege sa kojima je do prije dvije nedjelje sjedila u žiriju takmičenja “Zvezde Granda”.


Naime, Aca Lukas se fotografisao sa Draganom Kojićem Kebom, koji je zamijenio Brunclikovu na mjestu sudije u završnici ovog popularnog takmičenja, a pjevačica je na slici odmah prepoznala sebe. Folker je stajlingom iskarikirao imidž koleginice, pa je umjesto perike pink boje stavio bordo šal na glavu, a umjesto njenih prepoznatljivih naočara sa cirkonima i cvijećem na svoje je zadjenuo crnu lepezu.

 

Ovu situaciju je u bekstejdžu snimila Ana Bekuta i postavila je na Twitter uz komentar:

 

– Lukas stigao iz Dubaija, a Keba vreba – napisala je Bekuta, a ubrzo je od koleginice na Fejsbuku i dobila odgovor.

 

– Da nije tužno, bilo bi smiješno, ali ja neću učiniti ništa (odgovoriti) što bi ih zaboljelo, povrijedilo kao što njihovo ruganje mene boli i povređuje – napisala je pjevačica, koja već danima vodi medijsku raspravu sa direktorom “Granda” Sašom Popovićem.

 

I on je na posljednjem snimanju emisije “Zvezde Granda” opleo po bivšoj prijateljici, i to preko njene koleginice Snežane Đurišić, o čemu se već pisalo. Komentarišući pjevačicu, koju je zamolio da se na trenutak stavi u ulogu jedne od takmičarki, Popović je ismijavao stajling bivše članice žirija.

 

– Snežana, za pjevanje i scenski nastup imaš čistu peticu. Stajling ti je primjeren, dat ćemo ti jaku četvorku. Da si imala cvjetni rajf na glavi i naočare koje šljašte, bila bi čista petica – ironično je prokomentarisao Popović, aludirajući na Brunclikovu.

 

Podsjetimo, Zorica je u otvorenom pismu, koje je objavila na Fejsbuku, navela da napušta takmičenje zbog toga što nove propozicije nalažu da mora da ocjenjuje i stajling mladih kandidata. Nakon toga se oglasila “Grand produkcija” s tvrdnjama da je Brunclikova Saši Popoviću navela drugačije razloge, što je dovelo do novog medijskog rata.

kurir

Komentari

komentara