Magazin

Wow – U nju je zaljubljen od svoje desete godine, a ovako ju je zaprosio!

Napisao admin

SAM MACCARONE i Jessica Burzichelli iz New Jerseya u vezi su čak od petog razreda osnovne škole, pa nije čudo da je Sam znao da njegova prosidba mora biti nešto posebno. Stoga je u oktobru 2014. s prijateljem, redateljem Domom Cucinottom i njegovim rođakom Mattyjem Macom osmislio plan. Jess su rekli da Dom traži par koji će glumiti u Mattyjevom novom glazbenom spotu. Ona je pristala na to, no nije imala pojma što je čeka nakon toga.


`Oduvijek sam znao da želim nešto po čemu će ona taj dan pamtiti zauvijek. I znao sam da ću to i ostvariti, bez obzira na sve. Našao sam nekoga tko će potajice snimiti njenu reakciju kako bismo tu uspomenu imali zauvijek“, rekao je Sam za Huffington Post.

 

Većinu videa snimili su u Love parku u Philadelphiji, a posljednja scena snimljena je u talijanskom restoranu Nino Gervasi`s u New Jerseyu. Matty je napisao pjesmu koja nosi naslov koji odgovara prilici: “Prošnja“.

 

Dok su oni snimali u Philadelphiji, obitelj i prijatelji pripremali su se u restoranu u Jerseyu kako bi iznenadili Jess u pravom trenutku. U posljednjoj sceni Sam je pao na koljena i postavio veliko pitanje.

 

“Ti si najslađa, najljepša i najpametnija osoba koju znam. Ponekad si i jako duhovita. Motiviraš me da budem najbolja osoba koja mogu biti svakog dana. Želim provesti svaki dan s tobom do kraja života“, rekao joj je prije postavljanja glavnog pitanja. Naravno, Jess je rekla: “Da“.

 

“Ne možete to vidjeti na videu, ali bio sam jako nervozan i imao sam knedlu u grlu jer sam taj trenutak čekao cijelog dana. Vježbao sam što ću reći, no kad sam bio na koljenima sve sam to zaboravio i govorio sam iz srca. Njena reakcija bila je ono što sam trebao, bila je savršena i baš ono što sam želio“, zaključio je.

index

Komentari

komentara