Magazin

Isidora Bjelica ostala zatečena Karleušinim gestom – Frapirala me je i oduševila onim što je uradila!

Napisao admin

Jedna od najvećih zvijezda sa ovih prostora, popularna Jelena Karleuša još jednom je pokazala koliko srce ima! Svima nam je poznato da Isidora Bjelica vodi najveću bitku u svom životu, a podrška stiže sa svih strana.


Jelena je poznata i po svom humanitarnom radu i to je i ovaj put pokazala. Pored podrške, ona je spisateljicu podržala u onome što joj je trenutno najpotrebnije.

 

I sama Isidora je izjavila da je jako zahvalna na svoj podršci koju dobija, da joj to daje snagu i uliva vjeru!

 

Naime, Bjelica je otkrila kako je Karleuša sama pozvala, a zatim joj uputila nekoliko savjeta i finansijski joj pomogla.

 

– Javila mi se Jelena Karleuša, koja mi je i finansijski i duhovno pomogla. Jelena me je frapirala i oduševila kada je rekla: „Dosta patetike, daj da ti pomognemo.“ Dirnuo me je i Vlado Georgiev, koji je preko društvenih mreža uputio poziv ljudima dobre volje da mu ustupe prostor kako bi održao humanitarni koncert kojim bi mi pomogao. Ne mogu da vjerujem, dirnuta sam, plačem jer sam se s Vladom najmanje i viđala od ljudi s javne scene. Vidjela sam ga posljednji put prije tri godine, čak nemam ni njegov broj da ga pozovem i zahvalim mu se – rekla je nedavno Isidora za “Naše Novine“.

 

Podsjetimo, Vlado Georgijev će 23.juna održati humanitarni koncert za Isidoru, a kako vidimo nije jedini koji je uz poznatu spisateljicu u teškim trenutcima.

opera17

Komentari

komentara