Magazin

NAPUSTILA ESTRADU – Ova srpska pjevačica je ostavila pjevanje i postala GATARA!

Napisao admin

Najprije sjedite – pjevačica Vesna Rivas preko Skype-a proriče sudbinu za eure?! Vesna Rivas je okačila mikrofon o klin i posvetila se, kako kaže “daru od Boga“ koji želi da iskoristi da bi pomogla ljudima – proricanju!


“Malo sam se povukla iz pjevanja jer ne mogu to pošteno da naplatim. Danas na estradi pjeva ko stigne, a ja neću da radim po svaku cijenu, pa sam se prebacila na predviđanje. Karte uvijek nosim sa sobom, jedino ako sa nekim imam Skype uključenje iz inostranstva, moram da budem u centrali. Imam i poznate klijente, političare, ali se preko telefona pravim da nemam pojma ko su iako im prepoznajem glas“, otkriva bivša folkerka za “Informer“.

 

“Muškarci uglavnom pitaju kako da riješe poslovne probleme i `balansiraju` između žene i ljubavnice. Sve češće me za pomoć oko paralelnih veza pitaju i žene. Ima i gej populacije, njih takođe muče ljubavni problemi“, rekla je ona.

 

Pjevačica je izdala više albuma, nekada je radila i kao novinarka i voditeljka, ali je poznatija po skandalima. Prije više godina kao bomba je odjeknula vijest da je krstila svoje kućne ljubimce čivave, a televizijska publika je prije dvije godine mogla da se uvjeri kako Vesna bije koleginice, zbog čega je i izbačena iz rijalitija Farma.

mondo

Komentari

komentara