Magazin

HTJELA JE PO SVAKU CIJENU DA SAKRIJE – Srpska pjevačica trudna, otac djeteta ne smije da sazna!

Napisao admin

Starleta Ružica Veljković, kako saznaje Star, ušla je u drugi mjesec trudnoće, a za ovu vijest saznala je sredinom prošle nedjelje. Zvijezda rijalitija “Parovi” je obaviještena da je u drugom stanju nekoliko dana pošto se pomirila sa dečkom Filipom Đukićem. Njena trudnoća potvrđena je, navodno, na ginekološkom pregledu u jednoj privatnoj ordinaciji.


– Ružica je bila mnogo uplašena kad joj je ginekolog potvrdio trudnoću. Ona je kod kuće uradila test, tako da je bila skoro sigrna da je trudna, a kada joj je ta vijest potvrđena, počela je da plače – kaže izvor časopisa, i dodaje:

 

– Djelovalo je kao da je od sreće, jer je govorila da je jednom prekinula trudnoću, da se užasno plašila da neće moći ponovo da zatrudni, i da je sad presrećna, jer se uvjerila da može. Sa druge strane, rekla je i da sad nije pravo vrijeme za bebu, jer je tek počela da gradi karijeru, a sa Filipom ima veoma turbulentnu vezu.

 

Nadovezuje se izvor blizak Veljkovićevoj:

 

– Njena majka se baš potresla, jer je njoj OK da se Ružica zabavlja sa Filipom, ali ne i da ima dijete sa njim. Njeni roditelji smatraju da je Filip nezreo, pa čak i da ona još uvijek nije spremna da bude majka.

 

Dodao je:

 

– Ipak, roditelji su joj, na kraju, rekli da će je podržati šta god da odluči, tim prije što je ona već jednom prekinula trudnoću, i znaju koliko je tad bila očajna. Zbog čitavog haosa ona još ništa nije rekla Filipu, ali će morati vrlo brzo.

telegraf.rs

Komentari

komentara