Magazin

Severina posjetila Igora i prenoćila kod njega: – Smijat ćete se kada vidite šta joj je svekar Keba poklonio!

Napisao admin

Igor Kojić (28) ubijedio je djevojku da prespava u njegovoj kući, a njegovi roditelji su je ugostili kao kraljicu. Nakon što je prvi put u Beogradu javno prošetala držeći se za ruku sa Igorom Kojićem, Severina Vučković (43) noć je provela u njegovom domu. Ujutru je doručkovala s njim i njegovim roditeljima, Oljom i Draganom Kojićem Kebom. Kako saznajemo, prije nego što je stigla u njihov dom, Kojići su obavili posebnu kupovinu.


Severina i Igor (Foto: Ekskluziva)

Severina posjetila Igora i prenoćila kod njega: Smijat ćete se kada vidite šta joj je svekar Keba poklonio!

– Olja i Keba su pred Severinin dolazak kupili predivnu posteljinu i peškire. Vjerovatno zbog toga da bi se Severinina u njihovoj kući osjećala kao u najboljem hotelu u kakvima odsijeda gdje god da putuje – kaže jedna od prijateljica Kojića.

Hrvatska pop zvijezda ponašala se kao stidljiva tinejdžerka dok je bila kod Kojića, a Igoru je imponovalo da se u takvoj situaciji postavi kao džentlmen, pa joj je ugađao sve vrijeme. Ipak, Keba je bio najopušteniji i sve vrijeme je zbijao šale.

Rekao im je da bi njih dvoje trebalo da se vjenčaju što prije i podare mu unuka, što su Seve i Igor osmijehom odobravali.

Reporteri „Blica” su se na licu mjesta uvjerili da je Severina boravila u čuvenim „karingtonkama“ u komšiluku Lepe Brene i Saše Popovića. Propratili smo njihov odlazak iz Kebine kuće automobilom oko 14 časova. U auto zatamnjenih stakala ušli su iza visoke ograde i odbili su da se zaustave da porazgovaramo o njihovoj vezi koja i dalje intrigira javnost s obzirom na to da je ona 15 godina starija od njega.

Poslije doručka golupčići su sjeli u luksuzni automobil koji Igor vozi otkad je u vezi sa Severinom. Keba je odmah krenuo za njima, sam u automobilu. Zanimljivo je da je on sinu prepustio luksuzni auto, dok se on odlučio za mnogo jeftiniji.

blic

Komentari

komentara