Magazin

Najslavnija Amerikanka – Fotografisana s Kur'anom u ruci, priznala da prelazi na Islam?!

Napisao admin

Jedna od najslavnijih Amerikanki, dosad često i problematična glumica, model i pjevačica…


Linsday Lohan (Foto. arhiva)

Jedna od najslavnijih Amerikanki, dosad često i problematična glumica, model i pjevačica Lindsay Lohan, prema pisanju zapadnih medija, možda je odlučila promijeniti vjeru i primiti islam…

 

Naime, veliku pažnju zapadnih medija privukla je fotografija na kojoj se vidi Lohan (28), koja je nakon prvog dana rada za javno dobro u Brooklynu u srijedu snimljena kako ide s posla noseći primjerak engleskog prevoda Kur’ana.

Lindsay je dobila 125 sati rada za javno dobro nakon što je 2012. godine izazvala automobilsku nezgodu u Los Angelesu, a potom o tome nije govorila istinu policiji.

Glumica, koja ima irske i italijanske krvi, a odgojena je kao katolkinja, završila je prvi radni dan u Dječijem centra Duffield. Ona je navodno odlučila započeti s “emocionalnom detoksikacijom” te se odrekla alkohola i izlazaka s muškarcima.

Ranije ove godine, Lindsay je na Instagramu objavila fotografiju s citatom iz Kurana, no kasnije ju je izbrisala.

Riječ je o molitvama u kojima se traži povećanje znanja.

 

Prošle godine Lindsay je u gostovanju kod Oprah Winfrey samu sebe opisala kao ‘vrlo produhovljenu osobu’: “Osjećam povezanost… bilo da se molim ili meditiram… postoji puno snažnija sila od mene na ovom svijetu, a ja sam blagoslovljena i sretna što svoj dar mogu podijeliti s drugim ljudima”, kazala je tada.

senzacija.ba

Komentari

komentara