Magazin

Hanka: Vjera mi daje snagu da mogu svladati sinovu ovisnost

Napisao H. H.

Kraljica sevdaha Hanka Paldum je vjernica pa se trudi živjeti skromno i pomagati drugima, a moli za ljepotu duše. Tvrdi da čovjek bez vjere ne može biti zadovoljan

Sanjam kao i svaki drugi rob Božji. Želim zdravlje obitelji, prijateljima i sebi. Nemam drugih želja. Uvijek sam bila skromna, pa su mi se sve želje ostvarile. Dobila sam i više nego što zaslužujem, kaže Hanka Paldum (58).

Pjevačica bi danas trebala doputovati u Zagreb jer u četvrtak pjeva u Lisinskom. Koncert je nazvala ‘Što svaka žena sanja’. Vjernica je, pa se trudi živjeti skromno i pomagati drugima. Tvrdi da čovjek bez vjere ne može biti zadovoljan.

– Takav uvijek nešto traži, a nikad ne nađe. Ja sam se klanjala i molila Bogu da da ljepotu mojoj duši – kaže pjevačica, koja je još tužna zbog sina Mirzada Brkića (29). Krajem prošle godine u pretresu automobila u Sarajevu policajci su kod njega našli pištolj i heroin. Hanka ga je izbacila iz kuće, pa ne zna hoće li joj u četvrtak doći na koncert, ali bi ga voljela vidjeti. Ustrajna je u odluci da ga ne želi primiti u njihov dom dok se ne izliječi. Teško joj je govoriti o sinu.

– Samo ja znam kako mi je u duši – kaže kraljica sevdaha.

Komentari

komentara