Magazin

Nevjerovatno! – Varalice i preljubnici: 8 nevjerovatnih priča o prevari!

Napisao admin

Ruski muškarac postao je predmet sprdnje pošto su ga u prevari uhvatile Guglove kamere koje su slikale ulice, žena udata za 10 muškaraca, majka i ćerka se tukle zbog jednog muškarca.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Varanje je, nažalost, vrlo čest fenomen, ali postoje neke priče o prevari koje su stvarno neverovatne.

 

1. Kinez sa 17 devojaka uhvaćen u bolnici

 

Kad je Kinez Juan završio u bolnici nakon automobilske nesreće, bolnica je kontaktirala osobe za koje su mislili da su mu bliska porodica. Ipak, u bolnicu su došle njegove devojke – njih 17. 

Naravno, do susreta je svaka od njih mislila da je jedina, ali na kraju se pokazalo da se Kinez zabavljao s brojnim ženama u dobi od 20-40 godina i na razne načine izvlačio novac od njih.

 

Međutim, devojke nisu jedine koje je prevario. Imao je diplomu inženjera koja je zapravo bila lažna, a on je završio samo srednju školu.

 

2. Tri devojke su se okupile kako bi iznenadile svog dečka

 

Čarli Fišer imao je samo 20 godina kada su tri njegove devojke saznale da nisu jedine. Dočekale su ga zajedno na aerodromu i vikale mu: ‘Lažov, lažov!’.

 

Tom prilikom snimile su i selfie koji je postao viralni hit.

 

 

3. Bigamista je uhvaćen pošto je obeležen za “ice bucket challenge” na Fejsbuku

 

 

 

Bigamista je završio u zatvoru nakon što je prva žena otkrila njegovu drugu porodicu kada je označen za “ice bucket challenge” na Fejsbuku. Endru Okli(36) rekao je svojoj drugoj supruzi da je u programu zaštite svedoka i da će morati dugo da odsustvuje od kuće. Čak se pojavio s pet sati zakašnjenja na porođaju deteta, prerezao pupčanu vrpcu, a onda pobegao tvrdeći da mora da ode s policijom.

 

Njegova prva supruga uhvatila ga je i prijavila policiji kada ga je videla označenog na “ice bucket challenge” videu, a onda otkrila slike s drugog venčanja. Zbog bigamije je završio 8 meseci u zatvoru, ali njegova druga supruga ostala je uz njega.

 

4. Majka i ćerka su se potukle nakon što su saznale da se zabavljaju s istim muškarcem

 

Policija je primila dojavu o dve žene koje se tuku u salonu za pedikir. Kada su stigli, zatekli su majku i ćerku koje su se tukle jer su saznale da izlaze s istim muškarcem.

 

Sve je započelo razgovorom o muškarcima koje su upoznale onlajn, da bi na kraju shvatile da su zaljubljene u istog muškarca. Na kraju su se pomirile, ali nije poznato koja je ‘osvojila na lutriji’.

 

 

5. Žena sa 10 supruga

 

Žena iz Njujorka u 11 godina se udala za 10 muškaraca, s tim da je zaboravila od nekih da se razvede. Prvi put se udala s 23 godine, ali od tada nije mogla da prestane.

 

Jedno vreme je bila istovremeno u braku s 8 supruga, a trenutno je u braku sa ‘samo’ 4. Žena sada ima 39 godina, a sve je navodno bila prevara zbog dobijanja državljanstva.

 

6. Ljubavnici uhvaćeni nakon što su zapeli za vreme seksa

 

Saša Ngema (34) bila je sa svojim mladim ljubavnikom kada su zapeli za vreme seksa. Kada ih je suprug pronašao, ubrzo se skupilo oko 2.000 ljudi koji su hteli da vide šta se događa.

 

Počele su da kruže glasine da je muž bacio kletvu na vaginu svoje supruge kako bi je uhvatio u prevari, ali puno je verovatnije da se radi o retkom medicinskom slučaju kada se vagina toliko stisne oko penisa da moraju silom da se razdvoje, što su doktori i uradili nakon što su ih odveli u bolnicu.

 

7. Rudara koji je bio zarobljen u rudniku 69 dana dočekala i ljubavnica

 

Za vreme krize koja se odigrala u Čileu 2010. godine, a u kojoj je 33 rudara zarobljeno u rudniku, Joni Barios postao je poznat po tome što su ga po izlasku dočekale i supruga i ljubavnica. 

Žene su se skoro potukle na dočeku pa su ih prisutni razdvojili. Na kraju ga je dočekala ljubavnica, dok se supruga držala po strani.

 

 

8. Varalicu uhvatile Googleove kamere

 

Ruski muškarac postao je predmet sprdnje nakon što su ga u prevari uhvatile Guglove kamere koje su slikale ulice. Njegova dugogodišnja devojka slučajno ga je videla pa ga je jednog dana kada se vratio s posla postavila za kompjuter i rekla mu da potraži nešto na karti. Kada je pronašao sebe s ljubavnicom pod rukom, sve je priznao ali rekao je da mu druga žena ništa ne znači. Ipak, devojka mu se nije smilovala.

 

kurir.rs

Komentari

komentara