Magazin

Obnovila vezu sa bivšom djevojkom – Opisana i u knjizi: Nećete vjerovati sa kim je Marija Šerifović! (FOTO)

Napisao admin

Marija Šerifović je bila obnovila je vezu sa bivšom djevojkom sa kojom se zabavljala prije nekoliko godina. Riječ je zgodnoj Hrvatici, koja je udata za bivšeg fudbalera i ima kćerku…


Marija Šerifović (Foto: arhiva)

Fotograf Kurira uslikao je evrovizijsku pobjednicu u trenutku kada je dovezla novu-staru djevojku sa aerodroma. Atraktivna brineta izašla je iz auta i proćaskala sa komšijama, koje su je, očigledno, znale odranije, dok je Marija parkirala svoj „rendž rover“, a zatim izvadila kofer.

 

Ubrzo su se obje uputile u Šerifovićkin stan, što je vješto oko  foto-reportera uspjelo da zabilježi, a pjevačicinu rezidenciju nisu napuštale do sutradan uveče

 

– One su godinama bile u vezi, a priča se da je Šerifovićku i finansirala jer je udata za veoma bogatog Hrvata. Uprkos tome što je imala veze sa raznim djevojkama, Marija nikada nije prestala da misli na nju. Nedavno su se srele u Hrvatskoj, gdje je boravila poslovno, poslije čega su obnovile romansu – kaže sagovornik blizak pjevačici.

 

Opisana u knjizi

 

Inače, Marija je o ovoj djevojci pisala i u svojoj knjizi „Ispovijest“, u kojoj je otkrila da je sklona istom spolu, kao i da je imala ljubavnu aferu sa izvijesnom Karmen, koja je udata i ima dijete.

senzacija.ba

Komentari

komentara