Magazin

Nakon hapšenja – Evo šta je Soraja rekla na saslušanju u policiji!

Napisao admin

Bila je veoma nervozna tokom saslušanja i na većinu pitanja je odgovarala sa "ne znam", "ne poznajem" i "prvi put čujem"


Soraja Vučelić (Foto: arhiva)

Soraja Vučelić (30) koja je prije privedena prije dve večeri, dva sata se preznojavala u policiji u Baru. Inspektori su je ispitivali o ubistvu vođe barskog klana Armina Muše Osmanagića, kao i o njenim poznanstvima sa nekim poznatim kriminalcima.

 

Ona je bila veoma nervozna tokom saslušanja, i na većinu pitanja je odgovarala sa “ne znam”, “ne poznajem” i “prvi put čujem”, saznaje Informer.

 

Soraja je inspektorima između ostalog i rekla da ne poznaje nikog iz klana pokojnog Luke Đurovića, koji je bio u ratu sa Osmanagićevom ekipom.

 

– Na dan ubistva, 16. septembra prošle godine, došla sam u Mušin restoran “Savoja” u centru Bara i sa njim pregovarala da mi pozajmi automobil “maserati” za snimanje novog spota. Kada smo završili razgovor, ja sam otišla, a on je ubrzo ubijen. To je sve što znam – rekla je ona.

 

Bila je nervozna i kada je odgovarala na pitanja koja su se odnosila na to šta je ona radila na moru, i sa kim se viđala u vreme Mušinog ubistva.

 

– Na pitanja o klanu Luke Đurovića, koji je u otvorenom ratu sa Osmanagićevom ekipom, starleta je usplahireno odgovarala: “Koji klan? Koji Đurović? Ne poznajem takve!”. Od sumnjivih lica u Baru je samo priznala poznanstvo sa Osmanagićem, ali je kazala da je njega poznavala samo površno– rekao je izvor iz Centra bezbjednosti Bar.

 

Takođe je istakla i da ne poznaje nikog lično od ljudi iz srpskih i crnogorskih kriminalnih klanova za koja su je pitali u policiji.

 

– Naravno, sve što je rekla ići će na provjeru – rekao je sagovornik ovog lista i istakao da zgodna starleta nije rekla ništa novo što već nije ispričala inspektorima beogradske policije koji su je ranije saslušali na zahtjev kolega iz Crne Gore.

 

kolektiv.me

Komentari

komentara