Magazin

Raspisana potjernica – Uhapšena Soraja!

Napisao admin

Starleta Soraja Vučelić uhapšena je sinoć oko 22 sata odmah pošto je sletjela na tivatski aerodrom.


Soraja Vučelić (Foto: arhiva)

Soraja je privedena po lokalnoj potjernici barske policije zbog dopune iskaza i davanja dodatnih informacija u vezi sa ubistvom Baranina Armina Muše Osmanagića, piše Dan.

Za njom je prije nekoliko mjeseci raspisana potjernica jer se nije odazvala na informativni razgovor vezan za likvidaciju Osmanagića.

Vučelićeva je potraživana radi prikupljanja obavještenja, ali i zog sumnje da prikriva važne dokaze u tom predmetu, jer se iskaz koji je dala u oktobru ne slaze sa iskazima drugih svjedoka.

Ona je nakon hapšenja trebalo da bude privedena u prostorije barske policije radi saslušanja, nakon čega je planirano da bude puštena na slobodu.

Prema pisanju medija, Soraja je sjedjela za stolom kojem je prilazio ubijeni Osmanagić, odnosno bila je u njegovom društvu zajedno sa još nekoliko prijatelja u momentu kada je u njega 16. septembra prošle godine za sada nepoznata osoba ispalila smrtonosni projektil. 

Ona je ranije srpskoj policiji kazala da ne zna ništa o likvidaciji, da Osmanagića poznaje jer su iz istog grada, kao i da je na dan ubistva od njega trebalo da preuzme skupocjeni “maserati” za snimanje spota.

kolektiv.me

Komentari

komentara