Magazin

Tuga – Amar Jašarspahić Gile prodaje imovinu kako bi platio operaciju svoje majke!

Napisao admin

Pobjednik “Zvezda Granda”, Amar Jašarspahić Gile prolazi kroz teške životne trenutke, budući da je njegova majka u bolnici u Istanbulu gdje joj je presađen bubreg.


Njegovoj majci Nađi je, kako navodi “Kurir“, urađena transplantacija bubrega u jednoj klinici u Istanbulu i njeno stanje je stabilno.

Kako bi prikupio 50.000 eura neophodnih za operaciju, Gile je prodao stan u Tuzli, a budući da Nađu čeka dug opravak u bolnici, Jašarspahić će morati da proda i garsonjeru u Beogradu koju je dobio kao nagradu za pobjedu u “Zvezdama Granda”.

Pjevač, koji se već mjesec dana nalazi na turneji po Americi, svakodnevno se sa ocem Senedom čuje i raspituje o majčinom zdravstvenom stanju. Po riječima njegovih prijatelja, Amar je danima bio van sebe od brige jer ljekari su jedva uspjeli da pronađu donatore za transplantaciju.

“Hvala na interesovanju, ali ne bih javno komentarisao zdravlje svoje majke. Mogu samo reći da radim kao crnac da bih joj obezbijedio sve u životu, a ako bude trebalo, prodaću sve što imam, samo da njoj bude dobro”, izjavio je Jašarspahić.


cure.ba

Komentari

komentara