Magazin

Hit na internetu – Varala ga godinama pa joj se ovako osvetio!

Napisao admin

Ljutit i razočaran suprug otkrio je da ga supruga vara s trenerom duže vrijeme i odlučio joj je napakostiti. Došao je na ideju da svima u teretani u koju je njegova žena išla više od 6 godina obznani što se dogodilo između nje i trenera.


Iznenađeni građani neobičnu su poruku pronašli na svojim automobilima, piše Cosmopolitan, i ostali nemalo iznenađeni pročitavši ovo:

 

“Moja supruga Lisette _______ k**** koja vozi crni Porsche Panamera, duže od 6 godina je klijentica Chrisa_____ (trener) koji je mojoj ženi k****i pružao sek*ualno i emotivno zadovoljstvo pet dana u sedmici u 5 sati ujutro. Ako želite da i vaša žena ima takvu aferu, pošaljite je u ovu teretanu i trener će imati sek*ualne odnose s njom. Sretan sam što sam se riješio ove k***e koja mu je raširila noge. Uvjerio ju je da meni laže o tome što se događa među njima i nastavio imati sek*ualne odnose s njom.

 

Richard, sretan suprug koji se riješio žene k***e. 

 

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte…“

 

Pismo je dospjelo u medije nakon što je jedan muškarac pronašao letak na svom automobilu.

 

– Pronašao sam ovu poruku na automobilu nakon što sam izašao iz bara. Očito je muškarac odlučio uništiti svoju ženu koja ga je varala 6 godina s osobnim trenerom iz teretane. Ovi leci su posvuda, na svakom automobilu.

vecernji.hr

Komentari

komentara