Magazin

Uzalud krije istinu – Rada Manojlović tvrdi da nije varala Milana, ali dokaz njene prevare "isplivao" u javnosti (FOTO)

Napisao admin

Iako svim silama pokušava da dokaže da je njena priča sasvim drugačija od one koju mediji otkrivaju, fotka koja je ugledala svjetlost dana sve je otkrila!


Rada Manojlović (foto: smedia)

Kada se Rada Manojlović napokon oglasila, tvrdila je da nije prevarila Milana Stankovića i da su sve priče o tome netačne. Međutim, pjevačica je Milana varala s Momirom Gajićem i na svojim nastupima u inostranstvu. Tezge su joj pet mjeseci bile odlična kamuflaža. Na fotografiji koju je magazin Puls objavio, a koja je nastala na novogodišnjem nastupu u Cirihu, vidi se da su i tamo bili zajedno. Radin novi dečko bio je u njenoj svlačionici zajedno s košarkašem Danilom Anđušićem dok se ona dotjerivala u pozadini, što se vidi u ogledalu.

Podsjetimo se da su se pjevačica i košarkaški trener upoznali još 30. juna prošle godine na Anđušićevoj svadbi, na kojoj je atraktivna zvijezda “Granda” bila angažovana da pjeva. Već tu su sijevnule varnice između nje i Gajića, a ubrzo su počeli i da se tajno viđaju. Milanu je bilo sumnjivo čim je Rada počela da pominje nove drugove košarkaše, jer njega nikad nije htjela da upozna s njima. Uskoro je otkrio istinu i raskinuo s njom.

smedia

Komentari

komentara