Magazin

DAMA KOJA JE PREVARILA VRIJEME – Fatalna glumica nikada nije izgledala bolje: Nikada ne biste pogodili koliko ona ima godina!

Napisao H. H.

Cameron Diaz napunit će 42 godine, a zbog njenog osmijeha i poztivine energije zavide joj i puno mlađe kolegice

Njeni roditelji, Billie Joann i Emilio, kažu kako je kao dijete uvijek bila pustolovnog duha i nezavisna zbog čega je ponekad upadala u nevolje. Tako je sa 16 godina otišla od kuće te pet godina živjela u Japanu, Meksiku, Parizu, Maroku i Australiji.

Kada se vratila natrag u rodnu Kaliforniju dobila je posao modela i zatim 1994. godine prvu priliku u svijetu filma – glavnu ulogu u komediji ‘Maska’ uz Jima Carreyja.
Budući da je filmski svijet osvojila glumom i ljepotom, ponude za nove filmove samo su stizale i uskoro je mogla birati ono što joj se sviđa. Mnogi će reći da je njezin osmjeh glavni adut, ali ljepotica poput Cameron izgleda kao da nije niti blizu 42 godine koliko će uskoro napuniti.
Uz izraženo plave oči najčešće ima plavu kosu, ali nije joj problem proći potpunu transformaciju do vatrene crvenokose ili tajnovite crnke. No, ova ljepotica itekako brine o svome izgledu, a pozitivna energija koju ima najzaslužnija je za njenu privlačnost.

Koliko je ponosna na zdravi način prehrane i redovno vježbanje pokazuje i njena knjiga ‘The Body Book’. U jednom je intervjuu za Examiner rekla je kako je knjigu pisala zato što mnoge žene svoje tijelo ne doživljaju kao lijepo: ‘Jednom kad shvatite kako vaše tijelo funkcionira na staničnoj razini, možete imati tijelo koje je stvoreno za vas. I ne mislim na mršavost, već o zdravom odnosu s vlastitim tijelom’.

Također ističe da se puno bolje osjeća sada nego u dvadesetima. Prije je uživala u brzoj hrani, ali je s godinama shvatila da se tijelo muči. Otada je počela uvoditi prehranu s manje ugljikohidrata, a više proteina poput piletine, ribe ili morskih plodova. Slavna glumica tvrdi da je to razlog što ima lijepu kožu te uvijek zrači. Uz kombinacije raznih oblika vježbanja poput pilatesa, trčanja ili posjeta teretani, lijepa Cameron nema ništa protiv estetskih zahvata ako će nekome pomoći da se bolje osjeća. Tvrdi da je jednom prilikom probala injekcije botoksa, ali taj osjećaj nije joj se svidio pa je odustala od takvog načina uljepšavanja.

tportal

Komentari

komentara