Magazin

OVO JE IZAZVALO LAVINU KOMENTARA – Jelena Karleuša optužena da je…

Napisao admin

Jelena Karleuša, poslije godinu dana od koncerta na Ušću koji je održala 15. juna 2013., i dalje duguje igračima koji su nastupili s njom na bini. Kako Kurir saznaje, pjevačica do današnjeg dana nije isplatila 40 igrača kojima sve skupa duguje oko 16.000 eura, budući da je honorar svakog iznosio po 400.


Jelena Karleuša (Foto: Arhiva)

Ona se mjesecima ne javlja na telefon ljudima kojima duguje, što je prije dva dana kulminiralo pobunom plesača na Fejsbuku koji su javno poručili Karleuši da im da novac. Jedan od njih je okačio fotografiju s Jelenom koja je napravljena prošle godine na koncertu i iznad nje je napisao: „Isplati igrače“. Ubrzo su se pojavili brojni komentari u kojima, između ostalog, piše da ih je pjevačica zavrnula za novac i da su sigurni da ga nikad neće ni dobiti.

Kad smo kontaktirali s plesačem koji noćima nije spavao zbog Karleušinog koncerta kako bi sve bilo u najboljem redu, on nas je zamolio da ispoštujemo njegovu privatnost, ali je rekao da se iz posta i komentara može zaključiti prava istina.

Milica Cerović, koja je bila koreograf i koja je okupila igrače za Karleušin koncert, u kratkoj izjavi za Kurir nije željela da komentariše naše navode.

– Molim vas, nemojte mene, nemam nikakav komentar o tome – bila je kratka Milica.

Igrači su vježbali koreografije šest mjeseci skoro svaki dan i trudili se da sve odrade bez ijedne greške. Svi su bili uzbuđeni pred nastup, ali ujedno i sigurni u sebe jer znaju koliko su se trudili da ne iznevjere pjevačicu, kojoj su vjerovali. Jelena je tada pred nastup u emisiji „Glamur“ najavila da će joj se na hidrauličnoj bini pridružiti više od 40 igrača, a u emisiji „Život u trendu“ izjavila je da su se koreografije pripremale mjesecima.

 

Ovim povodom okrenuli smo Karleušu, koja je za ovaj propust optužila organizatora svog koncerta Raku Marića.

 

– Moj posao je da na koncertima pjevam i igram. Nikada se nisam bavila finansijama i isplatom učesnika. Time se bavi organizator. Ako je istina da neko od učesnika nije isplaćen, učiniću sve da se greška ispravi i duboko žalim zbog tog propusta organizatora – istakla je Jelena za Kurir, dok je Marić demantovao njene tvrdnje.

 

– Jelena je sama organizovala i našla plesački tim, ja s tim nemam ništa – poručio je poznati menadžer.

kurir

Komentari

komentara