Magazin

KRAJNJI BEZOBRAZLUK – Dok mu je majka nestala i niko ne zna gdje je, Tijanin ubica tražio da ga…

Napisao admin

Okružni sud u Subotici je odbio zahtjev Dragana Đurića (34), mesara iz Surčina osumnjičenog za zvjersko ubistvo Tijane Jurić (15) iz Subotice, kojim je tražio da bude pušten iz pritvora! Žalbu na određivanje pritvora podnio je njegov branilac Dragan Mileusnić, a nakon odluke Okružnog suda Đurić će narednih 30 dana provesti iza rešetaka.


Ubica (Foto: Ekskluziva)

Đurić je, kako je Kurir već pisao, smješten u samici Okružnog zatvora u Subotici i do sada, kako nezvanično saznajemo, nije imao nijednu posjetu. On se, kako saznajemo, preko advokata raspitivao za majku Makiviju i interesovalo ga je zašto ona nije došla da ga posjeti.

Sve priznala djeci

Dragan nije jedini koji trenutno ne zna ništa o Makiviji jer se njoj od nedjelje gubi svaki trag. Kad je dobila otkaz iz kuće u Surčinu, gdje je stanovala kao podstanar, iselila se, ali niko ne zna gdje. Drago Tomić, svekar Makivijine kćerke Aleksandre, rekao je da ni Aleksandra ne zna gdje je Makivija.

– Naša snajka nema nikakvih informacija o majci, ne može čak ni da nasluti gdje bi ona mogla da bude. Posljednje što znamo jeste da se odselila iz kuće u Surčinu, gdje je bila podstanar. Od tada joj je mobilni telefon isključen i snajka ne može da stupi u kontakt s njom – rekao je Tomić. On je dodao da je Aleksandra potresena i zbog mračne tajne njene porodice, koja je sad izašla na vidjelo.

– Pročitao sam da je Makivija pretukla svojevremeno komšinicu i pitao Aleksandru da li je to tačno. Ona mi je odgovorila da se to desilo kad je bila mala i da ne zna detalje sukoba između Makivije i komšinice Nade Horvat. Ispričala je i da joj je majka Makivija rekla da se taj napad zaista dogodio, ali je Makivija tad tvrdila da je Nada prva napala nju nožem i da se samo branila – rekao je Drago.

Kćerka u depresiji

On je dodao i da je Aleksandra u teškom psihičkom stanju zbog svega što joj se posljednjih dana događa.

– Supruga Vidosava i ja gledamo da joj budemo pri ruci u ovim danima velikog bola, tuge i strepnje. Izuzetno teško podnosi sve što joj se sručilo na pleća, a dodatno je opterećena i time što već dva dana ne zna šta joj se dešava s majkom – kazao je Drago.

kurir

Komentari

komentara