Magazin

Rasplakaće vas – Ceca otkrila detalj o Tijani Jurić

Napisao admin

Cela Srbija žali za petnaestogodišnjom devojčicom Tijanom Jurić, tako i pevačica Svetlana Ražnatović saoseća njenom porodicom i prijateljima.


Ceca (Foto: Arhiva)

Naime, Ceca je u petak uveče održala spektakularan koncert u Guči i nije mogla da ne pomene devojčicu zbog koje svakodnevno plače.

“Pesmu „Pile“ posvećujem Tijani”, rekla i pevačica i počela da peva dok je masa devojčica plakala u publici.

Pozvali smo Ražnatovićevu da vidimo kako se provela na Saboru trubača, ali ona nam je rekla i da se ne oseća baš najbolje zbog svega što se desilo.

“Koncert je bio divan, pun emocija, a moja verna publika je kao i uvek bila na visini zadatka. Divno, zaista. Međutim, vest o maloj Tijani me tako potresla da već danima plačem i razmišljam o njoj i njenoj porodici. Želela sam da je pomenem i posvetim joj pesmu „Pile“”, rekla je Ceca.

Inače, za njen nastup u Guči se tražila karta više i gotovo nekoliko hiljada ljudi je ostalo ispred ograđenog prostora. Ono što je takođe zanimljivo jeste da je Cesin sin Veljko došao sa društvom i veselio se na samoj sceni, međutim, Maša Terzić nije bila sa njim, što je podgrejalo priču o njihovom raskidu.

alo.rs

Komentari

komentara