Magazin

Žustra svađa? – Cecinu kći dečko naljutio, ovako ga je kaznila!

Napisao admin

Anastasija Ražnatović je drugim jutarnjim letom za Tivat otišla na more u društvu dve drugarice i kume Lune Đogani, ćerke densera Anabele Atijas i Gagija Đoganija.


Anastasija (Foto: Kurir)

Bez imalo šminke i luksuznog aksesoara, pevačicina ćerka je s drugaricama na beogradski aerodrom došla skoro dva sata pred let. Ona je bila u pratnji dvojice momaka iz njenog porodičnog obezbeđenja, kao i majke jedne od drugarica.

Nakon što je predala veliki kofer u koji je, nadamo se, spakovala sve krpice koje će joj biti potrebne za lude letnje žurke, šesnaestogodišnja Anastasija je ispričala da se raduje odlasku na more u ženskom društvu.

Ona je naglasila da im to nije prvi put da letuju same. I do sada su bez nadzora roditelja ostajale u noćnom provodu koliko god su želele. “Obožavam putovanja i dolasci na aerodrom mi ne padaju teško. Zbog školovanja na Kipru naučila sam da se spakujem brzo, pa mi ni to ne predstavlja problem. Nas četiri idemo u Budvu, u privatni smeštaj. Ne idemo zbog odmora, već zbog kupanja i provoda. Odmaraćemo se kad budemo umorne, sad smo mlade te provod i izlasci priliče našim godinama. Roditelji imaju poverenja u nas”, rekla je Anastasija, dok je Luna, njena dve godine starija drugarica i od prošle godine kuma, klimala glavom podržavajući ono što Cecina ćerka govori.

Na spekulacije da je pre nekoliko dana između nje i Kostadina Terzića, dvadesetdvogodišnjeg sina Zvezdana Terzića, izbila žustra svađa ispred jednog beogradskog splava, Anastasija tvrdi da je među njima sve u redu i da se vole.

“Kosta ostaje u Beogradu jer svako ima svoje društvo i to jedno drugom ne uskraćujemo. Meni prijaju izlasci s drugaricama i sloboda da mogu da idem gde poželim. Ni ja njemu ne uskraćujem pravo da izlazi s prijateljima i da vodi muške razgovore. On će mi se pridružiti za koji dan”, rekla je Anastasija.

kurir

Komentari

komentara