Magazin

BILA SAM UŽASNUTA SVOJIM IZGLEDOM: Indi smršala 20 kilograma, pa otkrila kroz kakav je PAKAO prošla zbog svoje debljine!

Indira Aradinović Indi - Instagram
Napisao H. H.

Počela sam da se krijem od ljudi, povlačim u sebe, odbijam da izađem iz kuće i tjeram od sebe tadašnjeg dečka – otkrila je pevačica.

Folk pevačica Indira Aradinović Indi dugo je kuburila sa viškom kilograma, a sada je za samo četiri meseca izgubila čak 20 kilograma.

– Smršala sam 20 kilograma za četiri meseca. Nije mi bilo teško i nisam imala krize za slatkišima. Sve vreme sam pored sebe imala trenera, ženu koja je vodila računa o tome šta jedem i da li redovno treniram – ispričala je Indi.

– Bila sam u paklenom krugu. Jedan zdravstveni problem je uzrokovao drugi. Voda mi se zadržavala u organizmu, a onda sam dobila terapiju koja je isključivala lekove za izbacivanje tečnosti. Jela sam sve više, a konstantno osećala glad. Sebi sam stalno nalazila opravdanja što toliko jedem: zima, slave, rođendani. Gojila sam se, svi su me opominjali, ali ja sam odbijala da prihvatim da imam problem. Međutim, šok je usledio kada sam se jednog dana osvestila! Bila sam užasnuta svojim izgledom. Počela sam da se krijem od ljudi, povlačim u sebe, odbijam da izađem iz kuće i teram od sebe tadašnjeg dečka – otkrila je Aradinovićeva, prenosi Pink

Komentari

komentara