Magazin Video

LJEKARI OVAKO NEŠTO JOŠ NISU VIDJELI – Evo šta se dogodilo djevojci nakon što je prizivala duhove! (VIDEO)

Napisao admin

Aleksandra Huerta (22), njen brat Serhio (23) i njihov rođak Fernando Kuevas (18) završili su u bolnici u teškom psihičkom stanju nakon što su u kući u meksičkom selu San Juan Tlacotencu dozivali duhove pomoću takozvane Ouija ploče, piše Daily Mail.


Djevojka (Foto: Youtube)

Njihove muke je jedan od ljekara zabilježio mobilnim telefonom, pa je tako javnost dobila priliku da vidi Aleksandru kako zastrašujuće reži privezana u ambulantnim kolima, baš kao da je zaista opsjednuta demonom.

Djevojka između ostalog u videu govori da će svi pomrijeti. Nju su morali da vežu kako se ne bi povrijedila, pa su joj dali kombinaciju tableta za smirenje i tableta protiv bolova.

Isti recept je pomogao i njenom bratu i rođaku.

– Stigli su u bolnicu u stanju koje je bilo nalik transu. Mišići su im se nekontrolirano grčili, halucinirali su, a na trenutke čak postajali potpuno gluhi i slijepi – izjavio je za medije doktor Viktor Demesa, koji je primio pacijente u javnoj bolnici u Tepoztlanu.

Demesa nije htio da nagađa da li su te mlade ljude zaista zaposjeli demoni, ali zato su mediji saznali da je lokalni sveštenik odbio da im pomogne.

Nime, nakon što je troje mladih ljudi zapalo u probleme, roditelji Aleksandre i Serhija su pozvali sveštenika kako bi nad njima izvršio egzorcizam, ali je on to odbio jer Aleksandra, Serhio i Fernando ne dolaze redovno u crkvu.

24sata.rs

Komentari

komentara