Magazin

Postat će tata po drugi put – Djevojka Darka Lazića trudna! Smijao se i plakao u isto vrijeme kada je čuo!

Napisao H. H.

Čestitamo!

Kako “Telegraf” saznaje, Marina je Darku rekla da će postati tata, a srbijanski pjevač je u isto vrijeme je plakao i smijao se. Darko Lazić za nešto više od 6 mjeseci po drugi put će postati otac!

Kako mediji saznaju od izvora bliskog porodici Lazić, Darkova djevojka Marina Gagić prije nekoliko dana saznala je da je u drugom stanju, na početku trećeg mjeseca trudnoće.

Marina nije dobila redovan ciklus, ali je mislila da je to posljedica stresa koji je doživjela uslijed Darkove nesreće 23. oktobra. Međutim, pregled je pokazao da nije u pitanju to, već trudnoća. Ona je počela da plače, nije mogla da vjeruje šta čuje i šta se dešava. Naravno, odmah je vijest saopštila svojoj i Darkovoj porodici – kaže sagovornik.

Kako objašnjava, Marina je Darku radosnu vijest saopštila u utorak.

On je prije dva dana saznao. Plakao je i smijao se u isto vrijeme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, ljepšu vijest nije mogao da čuje. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vjetar u leđa da se bori da se što prije oporavi – dodaje izvor “Telegrafa”.

Upravo ovo razlog je zbog kog Marina više Darka ne posjećuje u prijepodnevnim satima, već isključivo poslijepodne, kad nema gužve i medija.

Podsjetimo, prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Marina ostavila Darka, ali je njegova majka Branka demantovala ove navode. Branka je tada imala širok osmijeh, a sada nam je sasvim jasno i zbog čega su je te priče samo nasmijale.

Komentari

komentara