Magazin

Mentorica pala na učenikov šarm – "Snimala sam nas dok vodimo ljubav, radili smo to u autu i kod kuće“!

Napisao admin

Asistentica jednog srednjoškolskog nastavnika na njujorškom Staten Islandu upustila se u višemjesečnu ljubavnu aferu s jednim od svojih učenika zbog čega je nedavno dala otkaz.


Škola (Foto: Ilustracija)

Dina Casaliggi (38) pala je u zagrljaj neimenovanog 19-godišnjaka s kojim je, kako je ispričala jednoj kolegici, imala sek*ualne odnose u automobilu te u vlastitoj kući u vrijeme kada bi joj muž išao na službeni put.

Prema dokumentima koje su njujorški mediji ovih dana dobili na temelju zahtjeva prema tamošnjem zakonu o pravu na pristup informacijama, Dinina romansa s mladićem trajala je godinu i pol dana, a iako je neko vrijeme bila pod istragom, policija protiv nje nije podnijela nikakvu prijavu jer nije jasno je li vezu započela dok je učenik još bio maloljetan.

Dok je istraga još trajala, Dina se slomila te je kolegici na poslu sve priznala, a otkrila joj je i da je neke od intimnih susreta s tinejdžerom snimala. Dodala je da živi u strahu da će joj muž, s kojim ima dvoje djece, otkriti snimku sek*a. Kazala je da muž njezinog ljubavnika poznaje, s obzirom da mu je u nekoliko navrata, ne otkrivajući o kome je zapravo riječ, dala da joj čuva djecu.

Dokumenti iz istrage pokazuju i da je Dina svom mladom ljubavniku kupila mobitel s posebnim brojem rezerviranim samo za razmjenu SMS i telefonskih nježnosti s njim. Pisala mu je i ljubavna pisma, a pronađena je i fotografija na kojoj mladić u ležećem položaju naslanja svoju glavu na njezine gole grudi.

Iako je, kako dokumenti jasno pokazuju, Dina još lani priznala vezu s mladim učenikom, danas tvrdi da su bili samo prijatelji te da nikakvog sek*a nije bilo. `U školi u kojoj sam radila imam neprijatelje. Izmislili su priču o aferi samo kako ja tamo više ne bih radila`, tvrdi Casaliggi, kojoj se brak u međuvremenu raspao.

Priznaje da je s mladićem dnevno razmjenjivala po nekoliko SMS poruka, ali insistira da je s njim komunicirala isključivo kao mentorica.

Sam mladić tvrdi da je uistinu bio u vezi s Dinom, a njegov je otac posumnjao da se nešto između njih dvoje događa kada je shvatio da od Dine ne dobiva nikakve informacije o napretku sina u usvajanju gradiva, što je ova kao njegova mentorica bila dužna davati.

jutarnji.hr

Komentari

komentara